Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen TV-t vegyek?
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
FunPro
üzenetére
fuh ez mindig ilyen volt pedig
legalábbis az utóbb ~2 évben egészen biztos, hogy ilyen "tapadós" lett folyton a humbli, amikor pause vagy cancel került szóba....
én őszintén drukkoltam amúgy nekik, de ez ebben a formában egy vicc....ha már példaképp hoztad fel a Game Pass-t - egyrészt egyetértek a dorgálással - másfelöl viszont érdemes megnézni, hogy mit is kínál jelenleg az a platform hasonló áron! kis túlzással azt se tudom eldönteni, melyik nagy (és friss) címmel játszak legközelebb (már csak időt kéne keríteni rá valahonnan
) - én 300 forintos kedvezmény miatt fizettem elő, de ha ilyen címek jönnek majd mint most január-február eddig, szerintem nem is nagyon fogom lemondani azt az előfizetést!más persze a két "szolgáltatás", de én arra számítottam, hogy azért legalább egy ilyen 2-3 AAA címet be fognak most tenni....lévén úgy bereklámozták, hogy minden teljesen új alapokra lesz helyezve kb, meg ilyenek
(mondjuk a fent idézett szövegből ugye valóban az jön le, hogy valamilyen vezető náluk ezt tényleg hatalmas deal-nek tartja)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
legalábbis az utóbb ~2 évben egészen biztos, hogy ilyen "tapadós" lett folyton a humbli, amikor pause vagy cancel került szóba....
) - én 300 forintos kedvezmény miatt fizettem elő, de ha ilyen címek jönnek majd mint most január-február eddig, szerintem nem is nagyon fogom lemondani azt az előfizetést!