- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
FunPro #17560 üzenetére
fuh ez mindig ilyen volt pedig
legalábbis az utóbb ~2 évben egészen biztos, hogy ilyen "tapadós" lett folyton a humbli, amikor pause vagy cancel került szóba....
én őszintén drukkoltam amúgy nekik, de ez ebben a formában egy vicc....ha már példaképp hoztad fel a Game Pass-t - egyrészt egyetértek a dorgálással - másfelöl viszont érdemes megnézni, hogy mit is kínál jelenleg az a platform hasonló áron! kis túlzással azt se tudom eldönteni, melyik nagy (és friss) címmel játszak legközelebb (már csak időt kéne keríteni rá valahonnan
) - én 300 forintos kedvezmény miatt fizettem elő, de ha ilyen címek jönnek majd mint most január-február eddig, szerintem nem is nagyon fogom lemondani azt az előfizetést!
más persze a két "szolgáltatás", de én arra számítottam, hogy azért legalább egy ilyen 2-3 AAA címet be fognak most tenni....lévén úgy bereklámozták, hogy minden teljesen új alapokra lesz helyezve kb, meg ilyenek
(mondjuk a fent idézett szövegből ugye valóban az jön le, hogy valamilyen vezető náluk ezt tényleg hatalmas deal-nek tartja)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest