Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
#31757056 #22 üzenetére
nem, dehogyis, nem törlök RAW ot, csak az importálást,
exportálni se exportálok mindent csak amin dolgoztam és méltónak ítéltetett, a többi megmarad raw ban oda ahova alapból mentem a kártyáról.
Szval kártyáról másolok G:\képek\D3100\xxyyyz könytárbaEzt a könyvtárat importálom LR be. Ami ugye csinál egy könyvtárat C:\(nemtudom hova) SSD-re.
Ezeket megdolgozom, majd exportálom vissza HDD-re a jpg-ket, majd LR-ben kiszedem az importált könyvtárat, ergo C:\ ről törlődik.
Annyi a hátránya tényleg, hogy ha 2 hónap után valamin javítanék, akkor valszin kezdhetem előről az utómunkát, de RAW ot nem törlök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest