Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
''Hinni a templomban kell ! Én tudni akarom!...Ha butch Indokínába ment már ott lessen rá egy nigger a rizsestálban és eresszen golyót a rohadék pofájába''
Marcellus Wallace (ponyvaregény)
Szal komolyra fordítva, szvsz egyelőre, az hogy nem hw hiba tényleg csak reménykedhetsz...de nagyon annak tűnik/tűnt. ha szerencséd van csak a memtest progi cigánykodik...
:) -
viharhozo
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Most akkor alapon csinaltad a memtestet vagy huzva?
Ha alapon is hibazik, akkor a rendszer 3 elemebol (lap, proci, ram) vmelyik hibas. Egy masik gep kellene, es atepiteni bele egyesevel. -
qpakcovboy
őstag
-
Lunatic
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Procihűtő csere vagy ilyesmi nem volt mostanában?
Nálam lesarkazott proci produkált hasonlókat, igaz az fűtött is rendesen emellett. -
gege71.hu
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Ehhhh...
akkor minimum egy rendszer ujratelepites kell, ha aztan is csinalja, akkor alaplappal lehet esetleg gond.
Fesz-eket megkap rendesen minden? -
qpakcovboy
őstag
Jelenleg a d43-asok most 440mhz-en hasítanak, 2,5-3-3-8 as időzítésekkel természetesen alapfeszen, nem hiszem, hogy memcsi probléma lenne, lehet, hogy az XP amit felraktam nem az igazi... (találkoztam már ilyennel)
-
qpakcovboy
őstag
Na kicserélték két hynix d43-as memcsire, berakom, win-t el sem idítottam, hanem egyből memtest, csinálgatja, és aztán 15 perc múlva ránézek és látom, hogy majd nem 4000-nél jár az error szócska alatti számláló... Szerintem itt más gond lehet, mert ha egy memcsi ennyit hibázik akkor most nem PH!-tnék vele meg ilyesmi, mi lehet a gond? Szerintem a memteszt sem jó ami nekem van, vagy csak nem értek hozzá...
-
Jester.c
aktív tag
Ha gyári mem időzítés mellett ilyet tesz (memtest hibádzik) akko' 104,5% h a memórijával van problema. Ha lehetőséged van azé' nézd meg a memcsiket, hogy másik gépben is hibádzik-e.
-
delta9
senior tag
szóval nézelődtem egy kicsit és az alábbiakat találtam:
GPF – általános védelmi hiba. A legtöbb felhasználó találkozik vele idõnként. Akkor jelentkezik, ha egy szoftver olyan memóriaterülethez akar hozzáférni, amelyet más program vagy az operációs rendszer már használ. Ha a szoftver szabadon írhatna ide, felülírná más programok adatait vagy utasításait, ezért a Windows nem teljesíti a kérését, és lezárja a veszélyes programot...
A legtöbb applikáció, amit a Windows-hoz írtak, számos fájltól függ. Ez azt jelenti, hogy az applikáció a rendszer különböző részébõl igényel fájlokat a kifogástalan működés érdekében. Windows alatti rossz installálásnál olyan hibaüzeneteket ír ki, amelyek adott fájlokat kérnek, és ezek helyét nem lehet azonosítani. Ekkor hibásan lép ki. Ez a GPF. A GPF (General Protection Fault), azaz általános védelmi hiba akkor szokott fellépni, ha valaki a rendszerszinti erõforráshoz próbál hozzáférni, de nincs hozzá joga. -
gege71.hu
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
20 perc alatt 86? Az 7szentség, hogy akkor a memó csicskult be...
[Szerkesztve] -
qpakcovboy
őstag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Nem, elmegy a kép, kikapcsol a moncsi, aztán restart, most lefutattam a memtset86+1.2-t és 20 perc alatt 86-ot hibázott, szerintem ez gáz, bár nincs viszonyítási alapom, mert eddig nem volt szar memcsim 400-asok, 400-on mentek 2,5-4-4-8 as időzítésekkel (optimal) még jó, hogy garis!
-
gege71.hu
addikt
Nekem is így kezdte anno pont UT2k4-gyel meg Far Cry-jal. eleinte csak sima fagyások majd már elkezdett újraindulni.
A táp volt a hibás. Esetedben ez az újraindulósdi arra utal. (Úgy indul újra mintha egy pilára áramszünet lenne?)
persze ez is csak találgatás...innen -
qpakcovboy
őstag
Ez sem segít!!! most már nem csak hibaüzi, hanem újraindul a gép, pedig a proci nincs 50fokos...
-
qpakcovboy
őstag
Asszem ez az...
-
qpakcovboy
őstag
Most így megy a gép:
NF7-S+Barton@200*10;2X512infineon 400@400(no tunning), 9800se@pro (eddig bírta ezeket)
Lehet hogy az omega driver, mert friss rendszer van, eddig 4.6-os catalystal nyomúltam és nem volt semmi, de félek, hogy a memcsik vacakolnak.
Honnan tudnám lekapni a 4.6-os catalystnak az a verzióját ami bekopcsolja a +4pipeline-t???? -
viharhozo
addikt
Akkor is csinalja, ha kikapcsolod a softmodot?
-
Arnold2
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Nálam is volt ilyen! Ati kártyához felrahtam valamely újabb drivert és /persze elötte nagy kavar volt a gépemen/ ezuán kezdte ezt! Eredeti kártyához adott driver fel, játék újra fel, és minden OK
-
Flashy
veterán
''kicsit húzom a rendszert, de alig ennél többet is bírna''
és húzás nélkül próbáltad? ha nem akkor nosza. ha úgy is, akkor driverek, WinXP, akármi szoftver. -
Ekváádor
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
VGA drivert újraraktad?
Sok esetben ez mindig megoldja a problémát
[Szerkesztve] -
czollnerg
aktív tag
van húzva vmi?
-
KovacsUr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Kijavítottam a sámlikat. :P
-
b0unCe
aktív tag
ez egy uj konfig? vagy uj bios utan lett ez vagy csak egy format volt a gepen?
Mi utan jottek be ezek a hibak?
mod:
nf7-s---barton@230x9,5---samsung400@460,2x256dualchanel---XpertVision9800se@pro---
most igy megy?
[Szerkesztve] -
qpakcovboy
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
a smileikat nem én tettem bele...
-
qpakcovboy
őstag
Nem tudok játszani semmivel és nem tudom mi lehet az oka, valakinek volt máe ilyen gondja? a játék felmegy egy darabig lehet nyomúlni, 5-10 perc, aztán tessék-lássék kifagy. UT2004 és Farcry is kicsit húzom a rendszert, de alig ennél többet is bírna, nem melegszik semmi, és ezt a hibaüzit kapom minden esetben:

[L]http://www.tar.hu/qpakcovboy/capture_07072004_112423.jpg[/L]
És ez a szöveg:
UT2004 Build UT2004_Build_[2004-03-03_02.42]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2007 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9800 SE (Omega 2.5.51) (6451)
General protection fault!
History: FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- F25FD500 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free <- UxUtil::execGetPlayerList <- (UT2K4SPTab_TeamManagement Package.UT2K4SPTab_TeamManagement @ Function GUI2K4.UT2K4SPTab_TeamManagement.FillFreeAgentsList : 0011) <- UObject::execClassContext <- (UT2K4SPTab_TeamManagement Package.UT2K4SPTab_TeamManagement @ Function GUI2K4.UT2K4SPTab_TeamManagement.FillFreeAgentsList : 0011) <- UObject::ProcessEvent <- (UT2K4SPTab_TeamManagement Package.UT2K4SPTab_TeamManagement, Function GUI2K4.UT2K4SPTab_TeamManagement.onAutoMakeClick) <- UObject::ProcessDelegate <- UGUIComponent::MouseReleased <- (GUIButton Package.GUIButton) <- UGUIController::MouseReleased <- UGUIController::NativeKeyEvent::LeftMouseClick <- UGUIController::NativeKeyEvent <- UInteractionMaster::MasterProcessKeyEvent <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile (ARPG)
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövedelem
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , 24GB DDR5 , RTX 4050
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest