Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
"A set names utf-8 még nem volt, de kipróbálom. Ez beleszólhat a szövegbevitelbe is?"
Erről konkrétan úgy tudom, hogy az aktuális kapcsolat karakterkódolását határozza meg. Nekem ugyanez volt a problémám még az elején, amikor tanultam mysql-t, mint neked. Szóval elvileg megoldja, ha a karakterkészlet is utf8_general_ci, ahogy Cucka is mondja.
(#1520) cucka: Hát igen, az úgy gáz. Egyébként a szolgáltatók nagyon hajlamosak ősi rendszert pénzért árulni. Pl A*W-nél is php4 és mysql4 van, a sima webtárhelynél (fizetős és nem fizetős is).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest