Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
Benmartin #1257 üzenetére
Ez kéne nekem:
Van egy dátum (date). Ezt visszakapva kéne a dátum + 1 év, valamint, hogy addig hány nap van még hátra. Próbáltam úgyis, hogy nem szám karakter nélkül kapjam vissza a dátumot adatbázisból (date_format(nKiadva,'%Y%m%d')), meg úgy is, hogy kivágom a nem kívánatos karaktereket. Utána már ez nem ment: $lejar += 10000
Az előbb off-ban küldött részletnek ez volt a dolga:
a mai dátumból kivonta az adatbázisból kapott érték csíkmentes értékét. Akkor működött. Most nem. Ezt nem értem. -
-
alitak
senior tag
válasz
Benmartin #1251 üzenetére
Próbáltam úgy is, hogy simán lekérem a dátumot mysql-ből, majd a kötőjeleket kivágva dolgozom vele.
Ez a művelet simán működik:
date(''Ymd''))-(substr($sor[''tUtolsod''],0,4) . substr($sor[''tUtolsod''],5,2) . substr($sor[''tUtolsod''],8,2)
ahol a tUtolsod formátuma date.
Most arra lenne szükségem, hogy a visszakapott dátumhoz hozzáadjon egy évet, valamint hogy a kapott dátumig mennyi nap van még hátra. Minden ki van már találva, csak nem tudok dolgozni az értékkel.
Úgy tudtam, hogy a php átalakítja a formátumokat az optimálisra, vagyis arra, ami kell.
mod: smile...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest