- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, lefutattam én is a szokásos eredménnyel sajnos. Így akkor a mysql-el lehet baj, bár nem tom micsoda, hiszen a mysql monitorral gond nélkül hozok létre, és szerkesztek adatbázisokat, táblákat. Szerintem a localhostra van telepítve, ugyanis a winmysql admin azt írja host infónak, h localhost via TCP/IP.
Egyébként én először user felhasználónévvel és jelszó nélkül próbáltam futtatni, majd megpróbáltam egy jelszavas felhasználónévvel is(usernek localhostról van joga belépni, a jelszavasnak meg ''%'' ról...)
Viszont mondjuk van egy problémám mysql monitorral történő feéhasználólétrehozás során is, ugyanis egyrészt hiába írok be jogosultságokat, nem adja meg azokat, külön kell őket az user táblában engedélyeznem, valamint nem tudok jelszavas feéhasználót sem létrehozni. Így hozok létre új felhasználót:
grant select, insert
on filmek.*
to user
indentified by ''jelszo'';
erre kijön, h syntax error, de jelszó nélkül már ok.
Aktív témák
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest