Hirdetés
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, lefutattam én is a szokásos eredménnyel sajnos. Így akkor a mysql-el lehet baj, bár nem tom micsoda, hiszen a mysql monitorral gond nélkül hozok létre, és szerkesztek adatbázisokat, táblákat. Szerintem a localhostra van telepítve, ugyanis a winmysql admin azt írja host infónak, h localhost via TCP/IP.
Egyébként én először user felhasználónévvel és jelszó nélkül próbáltam futtatni, majd megpróbáltam egy jelszavas felhasználónévvel is(usernek localhostról van joga belépni, a jelszavasnak meg ''%'' ról...)
Viszont mondjuk van egy problémám mysql monitorral történő feéhasználólétrehozás során is, ugyanis egyrészt hiába írok be jogosultságokat, nem adja meg azokat, külön kell őket az user táblában engedélyeznem, valamint nem tudok jelszavas feéhasználót sem létrehozni. Így hozok létre új felhasználót:
grant select, insert
on filmek.*
to user
indentified by ''jelszo'';
erre kijön, h syntax error, de jelszó nélkül már ok.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Samsung kuponkunyeráló
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Amazon Fire TV stick/box
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest