- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, lefutattam én is a szokásos eredménnyel sajnos. Így akkor a mysql-el lehet baj, bár nem tom micsoda, hiszen a mysql monitorral gond nélkül hozok létre, és szerkesztek adatbázisokat, táblákat. Szerintem a localhostra van telepítve, ugyanis a winmysql admin azt írja host infónak, h localhost via TCP/IP.
Egyébként én először user felhasználónévvel és jelszó nélkül próbáltam futtatni, majd megpróbáltam egy jelszavas felhasználónévvel is(usernek localhostról van joga belépni, a jelszavasnak meg ''%'' ról...)
Viszont mondjuk van egy problémám mysql monitorral történő feéhasználólétrehozás során is, ugyanis egyrészt hiába írok be jogosultságokat, nem adja meg azokat, külön kell őket az user táblában engedélyeznem, valamint nem tudok jelszavas feéhasználót sem létrehozni. Így hozok létre új felhasználót:
grant select, insert
on filmek.*
to user
indentified by ''jelszo'';
erre kijön, h syntax error, de jelszó nélkül már ok.
Aktív témák
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest