- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Hali!
Először is köszönöm a türelmed és a segítőszándékod.
Magával a mysql + php párossal nincs gondom, régebben is foglalkoztam adatbázis tervezéssel, építéssel, szóval nem ez a gond, hanem az, hogy képtelen vagyok elmagyarázni egy rendszergizdának, hogy mit kellene csinálnia...Halkan jegyzem meg, hogy amikor először kapcsolatba kerültem ezzel a gizdával, azt mondta, hogy náluk nem fut php, mysql szerver, ilyen honlappal nem fogalkoznak. Persze az első dolgom volt hogy futtassak egy phpinfo-t, naná hogy van php szerver, meg mysql is...
A cég nevét nem írom le, mert ezzel a magát rendszergazdának nevező emberrel volt(és szerintem most is vele van) gond, nem pedig a céggel. Van ott egy "NEM rendszergazda" gyerek is, csak szabin van pár hétig most, Őneki kellene rendszergazdának lennie, mert korábban is amikor beszéltem vele Ő egyből mondta, hogy hülyeséget beszélt a gizda.(van php+mysql)
Most már egy ilyen hozzáférést adott ftp://fire@11.11.11.11 (itt most persze én írtam direkt hibás IP-t), de természetesen ezzel nem a host-ot adta meg a vadegér, hanem egy általa létrehozott USER könytárat, aminek semmi közze természetesen az adatbázishoz....
Szóval amíg nem jön vissza a valóban hozzáértő gyerek, addig várok, mert nem nálam van a hiba és megmondom őszintén, hogy nem hiszem, hogy nekem kellene tudni, hogy miket kellene adminként konfigurálnia...
(bár lehet, hogy jobb lesz, ha nekiállok azt is megtanulni, hátha még találkozom pár "magasan képzett" szakemberrel)Még egyszer: kösz a türelmedért, válaszaidért!
Fire.
UI: amúgy nálam localhoston természetesen simán megy az adatbázis, nincs semmi hiba, és nem magyarnyelvű a szerver...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged