- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok!
Végül én is visszavittem a 808DCC-met a szervízbe, mivel felpuffadt az aksi. Mivel miskolci vagyok ezért nekem nem volt nehéz, és egy hét múlva már hívtak is, bementem csere lett a vége. Vissza kérhettem volna a pénzt, vagy elhozhattam egy 816QC-t, az utóbbit választottam, remélem nem fogom megbánni.
Ha valakinek hasonlóan problémás a gépe, ne féljen visszavinni! -
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! Eladó sorba került a táblagépem. Minden működik rajta, esztétikailag pedig gyönyörű állapotban van, hibátlan. Azért adom el, mert jelenleg inkább telefonba fektetném az árát. Ha valaki szeretne egy ilyet, most lecsaphat rá: Link
-
KendiAdam
csendes tag
Köszönöm szépen, remélem megvan neked. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem az a stock 4.0.3 szimpatikusabb volt, és nem is volt vele semmi bajom, csak kíváncsiságból raktam fel a 4.0.4-et (9.23-as), de visszavágyom
üszök: a 9.23-as 4.0.4 van most a gépen, és a régebbit szeretném rá vissza, legalábbis amíg nincs legalább 4.1
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! A stock 4.0.3-as rom megvan valakinek? A dropbox-os link, ami a kiemelt hsz-ban van már nem él. Remélem valaki lementette időben, szeretném azt visszatenni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest