Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
csak kiegészítésképp, én anno ezt a linket mentettem el hozzá: 100% akku beragadás
-
-
timeslip.hu
csendes tag
Jo tipp volt a hely, de csak kisebb akksijuk volt keszleten most.
Mondjuk bele is tettek egy 3500mAh-t, es arrol ment is, csak nem toltotte, igy azt javasolta az ember, hogy inkabb ne vegyem meg az akksit.
Hm, lehet nem is az akksi a hibas, hanem a toltesvezerles? btw. A toltesvezerlo nem az akkihoz van csomagolva? Latni velek egy vekony csiknyi nyakot az akksi szelen, de nem latom jol, lehet csak kepzelodom.Most kiprobaltam akksit nelkul, csak taprol. Elindul, de fel perc utan "pakk" tokfekete lesz minden.
-
Nekem is gond volt a wifi vétel erőssége, pedig a routerembe egy külön külső antenna volt csatlakoztatva.
Aztán kb. egy hónapja az UPC megdobott egy beépített wifis routerrel és csodák csodájára 2 kis csíkkal erősebb lett a vétel
Pedig ugyanott van az új router, mint ahol a régi volt.
Szóval nemcsak a tabletben lehet a hiba ha gyenge a wifi jele.
A telefonomon korábban sokkal erősebb volt a jelszint, ha ugyanott használtam, mint a tabletet. A router cseréje után érdekes módon a telefonon alig lett erősebb a jelszint, a tableten viszont sokat javult a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged