Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
CsCsigusz
üzenetére
15% körül de nekem nem kapcsolt ki csak vinnyogott, hogy kevés a delej. Tegnap izzasztottam kicsit. Este lehúztam töltőről, megnéztem egy másfél órás filmet fél fény/hangerőn- Wifi közen ment. Egyetlen egyszer meg röccent de lehet, hogy a film hibája. Akku 100% ról 78% ra ment közben elaltattam, de nem kapcsoltam ki, csak a WIFI-t! Reggel 75% ra ment le bekapcsolás után, rögtön még 78% ot mutatott de ahogy elkezdtem nyomkodni leszámolt 75% ig és ott meg is állt.
Ez alapján az akku időre nem hiszem, hogy sok panaszom lehetne. Hétfőn ütök le hozzá vaterán egy 32Gb-s mikro sd-t. meglássuk. A közös google dokos gadmei rom van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jövedelem
- Path of Exile 2
- Milyen autót vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Warzone
- World of Tanks - MMO
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest