Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
royalka #4889 üzenetére
Meg kellett volna emlitenie a fogyaszto vedelmet es talakat a bekelteto testuletnel
, nekem januarban ez hatott
, anno felqrtak az agyam tobb mint 40 nap utan se tudtak hol a tabom , na akkor elkezdtem telefonalni, email nekik es telefonos baxtatas a vegen 1.5 het alatt itt lett a csereutalvany. A hulye azert nem vagyok boltban se sok kellett hogy az informacios felmenoit emlegessem, de a vegen elnezest kertem tole....remalmomba ne jojjon elo , de csatlakozva a te velemenyedhez soha tobbe kinai tab..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged