Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Nemrég néztem ki magamnak ezt a tabletet és találtam a topikra. Mint új látogató, természetesen az első hozzászólással kezdtem. Mellette igyekeztem minél több infót begyűjteni. Így már tisztul a kép, de segítségül a szintén újoncoknak, szerintem a következőt lehetne kicsit jobban összeszedni az első hozzászólásban:
-milyen ismert problémák merültek fel eddig (pl. wifi jelerősség probléma, akadozások, lassulások bekapcsolt wifinél, stb) és hogy ezekre hogy és melyik ROM nyújt megoldást, melyik a jelenleg ajánlott leggyorsabb, legstabilabb ROM?
-JB frissítésről milyen aktuális infók vannak (ezt úgyis megkérdezi mindenki aki idetéved)
-esetleg ajánlott kiegészítők (tokok, billenytűzetek, ilyesmi)+van még egy nem rossz magyar nyelvű videó youtube-on a már linkelt mellett: [link]
nekem így nagyjából ennyi lenne az első hozzászóláshoz... hamarosan szerintem itthon is lesz egy ilyen tab

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi