Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Misnem = minden
Persze én vágom miról beszélsz... de ki mondta hogy jöjjön gyakran?? én nem mondtma iylet csak azt mondtam hogy már kellene egy újjnak jönni mert általában 3-4 évenként jön új... nemmondtam hogy gyakran jönnie kéne.. meg tudom mivel jár egy eredeti példány nemkell mondani.. Na midn1 hagyuk.. a lényeg hogy SP2-őt nemfogok felrakni az tuti..
BYe -
Dilikutya
félisten
Ez mi: ''misnen ''? A tűzfalat 2 kattintással ki lehet kapcsolni, bár sok értelme nincs, nem akadályoz semmiben sem. Új Windows valamikor az év második felében jön, előreláthatólag. Amúgy mi az öreganyám kínjárt jöjjön új Windows gyakran? Neked fogalmad sincs arról, mivel jár egy új operációs rendszer... persze te elvagy otthon a kis másolt rendszereddel, semeddig se tart egy újat letölteni és feltenni... ellenben a Windows igazi felhasználói, a cégek nincsenek ilyen könnyű helyzetben. Gondolok itt magára az anyagi vonzatára, majd a használt programokra. A lom játékaidat te bármikor átrakod egy másik rendszerre, de próbáld meg ugyanezt adatbázisokkal, speciális alkalkazásokkal, azok beállításaival...
-
Kiskokó
veterán
Hát nemtudom... nekm egy tapasztaltom van... : felteliptettem és misnen elbaszódott... ráadásu la hüyle beépitet tüzfaalt nemlehet kikapcolni ... hát nemtudom ha a win 2003 at is zsámoljuk már akkor is 3 éve nincs új win... de mivel az inkább szerver OP rendszer ezért ekinthető hogy 5 éve nincs új win szerintem majdcsak adnak ki nemsokára egy újjat..remélem..
-
Kiskokó
veterán
Helló! beszereztem a játékot haveron unszolsára de most ő nemelérhető . SZóval az a problémám hogy a játék alig alig érzékeli a billentűyzetet ! szóval vagy rohadst sokáig kell nyomni vagy sokszor vagy valmi tehát nem megfelelően érzékeli a bill-t mi a probléma segitsetek . légyszi
köszi
Üdv Djsaabe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Filmvilág
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.