Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Akkor a Pad6-hoz a tollat végleg elfelejthetjük?
Tavaly mikor megvettem már nem volt kapható a hozzá való, azt hittem, hogy majf ezek kompatibilisek lesznek. Hát nem... -
adam0602
csendes tag
Konkrétan az összes alzaban (cseh, német, szlovák, osztrák) elég komoly bevezetési akció van, ráadás ajándékként a 7- hez gyári tok, 7 Pro-hoz gyári billentyűzetes tok jár. Természetesen regisztrálásnál nem enged magyar irányítószámot megadni, miért is engedné...
Ha tud valaki máshol hasonló áron az jelezze, ennyiért beruháznék rá, de a teljes árat nekem nem éri meg minden nélkül. Sima 7-ről van szó. -
janeszgol
félisten
válasz
Bálint941121 #12 üzenetére
Nehéz a válasz. 200k alatt csak Xiaomi, 200k felett van jó Xiaomi és Lenovo, de inkább Apple tablet.
-
Sodomizer
csendes tag
Így jobban körbenézve az új Xiaomi Focus Pen-t, se a offical tokot nem találom sehol...
hát akkor ezzel még várunk -
Sodomizer
csendes tag
Ezt a matt üveges változatot csak én nem találom egyik magyar viszonteladónál sem ?(xiaomiofficial, mm, euronics, alza) Lehet ezt majd itthon kapni?
-
creathall
kezdő
Ok, OK, de azért a pro árába esetleg beleférhetne egy DEX szintű szolgáltatás, mert a Samsung ugyan drága, de annyival többet is nyújt nem beszélve az bővíthető tárhelyről. Addig felesleges komolyabb munkáról beszélni, mert a Samsungot simán tudom használni notebook helyett, mivel képes rá, ezt is?
-
Cranberries
aktív tag
válasz
milkabrams #7 üzenetére
Persze, hogy más, igazad van! Én arra gondoltam, hogy az adatmozgatás idejére csatlakoztatva van a külső eszköz aztán nem kell annak ott lennie.
-
Mc'
csendes tag
A Pro verzióból lesz EU-ban/itthon 12/256-os verzió?
Nekem elég lenne a kisebb tárhely. -
difluss
csendes tag
Bizonyára rétegprobléma, de ha egy ilyen holmit billentyűzetes tokkal az ágyban fekve az ember a mellkasára/hasára tesz, mert így tartja úri kedve, hogy így fogyasszon tartalmat, úgy megáll-e? Ahogy egy sima notebook, úgy gondolom...
-
Hasonló árazásra számítottam . Kiváncsi leszek majd egy MA tesztre valamelyik modellről.
-
krepair
csendes tag
Van már arról információ, hogy ez a Focus Pen visszafelé kompatibilis lesz-e a Xiaomi Pad 6-tal?
-
Bálint941121
tag
hello!Melyiket érdemes venni egy sima pad7 vagy egy iPad 10 -et,inkább csak tartalom fogyasztásra lenne használva esetleg egy kis játék.?
-
G4RWIN
tag
Kb. egy hónapja vettem Tab S9 FE -t 155k körül. Jól gondolom, hogy ez a pad 7 ráadás billentyűzetes tokkal (szerintem kihasználnám) 10-zel drágábban sokkal jobb vétel?
-
válasz
Cranberries #6 üzenetére
Azt akkor is megteheted ha van microsd. Herótom van már attól, hogy a gyártók kiszedegetnek jól bevált dolgokat a telefonokból és tabletekből és ők jobban tudják, hogy mire van szükségem. A tablet egy tartalom fogyasztó eszköz elsősorban olyan mintha laptopokat kezdenék 50GB-os SSD-vel árulni és nem tudnád bővíteni. Egyszerűen értelmetlen. De felőlem adhatják ezen az áron 2 TB-os tárhellyel is és akkor nem szólok a microsd hiánya miatt.
-
janeszgol
félisten
Akár csak az elődök, a Pad 5 és Pad 6, a Pad 7 széria is jó árazású termék a tudásához képest. A 7+ gen3 egy jó SoC, a 8s gen3-ról nem is beszélve, utóbbi nagy kedvencem.
-
milkabrams
őstag
válasz
Cranberries #6 üzenetére
Azért az mégis csak más, mikor bepattintod a kártyát és kész vs kilóg valami a tabletből.
-
Amíg a Samsung tabletekben van microSD addig fejre is állhat a Xiaomi, én Samsung-ot veszek.
-
Teo.
aktív tag
Gondolom 512 akart lenni az a 521 ROM
-
Mc'
csendes tag
Ujjlenyomat olvasó csak a Pro-ban van, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Magyarországra érkezik a Xiaomi két produktív óriástáblája.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest