- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Trident28 #30220 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszett. Az utolsó évaddal nem voltam teljesen kibékülve, de addig szórakoztatónak találtam. Egy dologgal van problémám, de az nem csak erre a sorozatra igaz, hanem minden most készült filmre/sorozatra. A főszereplők között minimum 2 szinesbőrű van és legkésőbb a 3. részig megjelenik egy meleg pár... Szóval ezt a vonalat nem tudom támogatni, de egyébiránt nekem bejönnek az új ST sorozatok.
A Picard kifejezetten jó volt szerintem, a Különös új világokat is szívesen néztem.
-
LackoMester
addikt
válasz
Trident28 #30157 üzenetére
Nem ismerem ezt a márkát, de ettől még jó lehet.
Mi a fiammal Razer Barracuda X-t használunk, nagyon jó, kényelmes és vezték nélküli, és 1 töltéssel simán kibir 50 órát. Előtte volt vezetékes SS Arctis 1, na az katasztrófa volt, a mikrofon része kb. 1 hónap után tönkrement, a bőr része1 kb. fél év után elkeztedd leválni, ja és doboz hangja volt. -
albert8
veterán
válasz
Trident28 #30139 üzenetére
igen az eq amióta megvan azóta tudom kb hogy van értelme egyáltalán zenét hallgatni... Nálam igazából otthon csak kb analóg módon megy a zene. bakelit vagy kazi igazából mindkettőt használlom hetente és van belőlük pár.
Youtube csak esetleg a gép előtt ha dolgozok akkor megy. CD is van őár darab, de az sajna nem illik a rendszerbe úgyhogy az egy modernebb darab, de néha az is megy azt inkább fél analógnak mondanám. Azért még van pár vhs kazi is ...
Családi tervek?vagy költözés?
-
albert8
veterán
válasz
Trident28 #30135 üzenetére
Akkor a tied egy 10-essel fiatalabb leányka
Bakker meg van küldve akkor rendesen a szett.
Nálam összeállt végre a kis torony nem is tudom mutattam e már.
Mind a szép '80-as évekből. 3 utas jó öreg videoton ládával.
Technics SL-B202
Technics SH-Z200
Technics SU-Z200
Technics RS-D400
Technics ST-Z400 -
LackoMester
addikt
válasz
Trident28 #30109 üzenetére
Viccelsz ugye, simán menni fog.
Nem tudom, h. mennyire pörög a dolog, én, de főleg a gyerek, a BO6 nyomjuk, szerintem az jobb lett. A MW3 se volt rossz, mert voltak gyengébb COD részek is, de én is csak azért toltam, mert vissza köszöntek a régi pályák, egy kis retro érzést adott, az amúgy elcsúszott játéknak.
Más
Az Olajügynök- mekkora sorozat, még mondom, úgy is, h. hátra van 3 rész. -
SipiBcs
őstag
válasz
Trident28 #29934 üzenetére
Köszi, szuper lett szerintem a gép, hasít mindennel szinte kompromisszum nélkül. Elköltöttem egy talicska lóvét, most egy darabig próbálok a seggemen maradni, mert házvásárlás projekt lesz a porondon!
Nálam most ez már a végső összeállítás:
- Asrock z790 Pro RS/D4
- Intel 12600KF
- Gigabyte OC RTX 3070Ti
- 32GB Patriot Viper Blackout DDR4/3600MhZ
- Artic Freezer II 280 A-RGB
- Crucial T500 PRO 1 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4
- Zalman Megamax Gold 700W
- Zalman T9 iceberg Black - Samsung 27"Nem merek semmit sem tanácsolni, mert nem vagyok otthon az AMD fronton. Én Intel párti vagyok, de van ismerős aki AMD fun és ő meg azzal a vonallal elégedett!
Ami viszont nagyon meglepett, hogy a GPU csere közben járt nálam egy AMD 6600XT és hihetetlenül jól teljesített. OK, hogy harmadát tudta a 3060ti-nek, de csendes volt és hűvös, szóval egy pillanatra elbizonytalanított, hogy kell-e nekem erőltetni az nVidiát videókártyában!
Most a 3070ti brutálisan erős, de játék alatt is van hangja a ventiknek. Ha nem is mondanám zajosnak, de azért van...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Trident28 #29694 üzenetére
Engem pont nem a vault kecsegtetett, hanem hogy a sok negatív kritika miatt 30% olcsóbban adták.
Múlt héten ugye volt az ingyenes pár nap, akkor kipróbáltam - tényleg ugyanaz mint MW2, akár DLC is lehetne.
Az új játék módok viszont jók. HC Shipmentet toltam tegnap. Elég jól adja -
LackoMester
addikt
válasz
Trident28 #29659 üzenetére
cs,
soha nem laggolt nálam a MW2/ 3 , ellenben, tegnap este volt minden. Mára már javitották. Egyébként, nemrossz a játék, napi 1 órát szoktam tolni, annyi elég is.
Ha tetszett a MW2, akkor ez is fog, a régi pályákon jó móka. Az újak se rosszak.
Egyébként csak HC tolok, mert a Core az nagyon gáz. -
LamaCube
addikt
válasz
Trident28 #29636 üzenetére
Érdekes dolog ez, hogy mi lett volna 200 évvel ezelőtt élni. Inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy 200 év múlva, ha lesz még emberiség az hogyan gondol majd erre a korra.
Például, ha egy gyerek a nyomorba születik és nem tapasztal mást csak azt, sajnos neki az lesz a normális. Ha például naponta kétszer megverik ahhoz fog szokni és azt tartja normálisnak, ha netalán egyszer kimarad, akkor talán "megérzi a boldogságot" ilyen értelemben.
Tehát, ha 200 évvel ezelőtt születtünk volna és te például egy módos úri családba, akkor annak a kornak a vívmányait élveznéd azon a szinten és nem lenne hiányérzeted, mert mondjuk mindent meg tudnál élni. Ellenben én egy jobbágy fia lennék én már tudnék vágyódni a te élet körülményeid után.
Viszont, ha egy erdőben messze a "civilizációtól" élnék születésem óta, akkor a fő dolog az életemben valószínűleg az önfenntartás lenne jó esetben csapdákkal, nyíllal stb. vadásznék , de amint jönne egy ember puskával, akkor már ugye érezném a különbséget a zsákmányszerzésben is és folytathatnám napestig, hogy mi vitte előre az emberiséget. Ugye azért az ipari forradalomtól felgyorsultak az események. Na arra a kis szikrára lennék kíváncsi, hogy mi volt, gőzgép stb. Na, de nem vagyok filozófus éljünk a mának a többi le van sz..va -
Svájcinéger
őstag
válasz
Trident28 #29205 üzenetére
Én most szemezgetek vele a Netflixen, de lehet inkább Andorozok. Elég jókat írnak róla, bár mostanság elég sok mindenre írták, hogy milyen fasza, aztán végül nekem annyira mégsem jöttek be. Az Obi-Wan után a Disney munkásságától is tartok kicsit. Lehet mindenkinek jobb lett volna, ha megmaradnak A kis hableánynál és a Barbienál.
Amik viszont nagyon bejönnek, azok a koreai sorozatok. A kijelölt túlélő 60 nap is valami nagyon jól összerakott kis sorozat. Nincs benne annyi akció, mint a Vagabondban, de nagyon ott volt a szeren..
-
LamaCube
addikt
válasz
Trident28 #28962 üzenetére
Ennyiben van előnye a panelnak. Itt kb. 4-5 szolgáltató van. Mindig jönnek meggyőzni, de felsorolom nekik, hogy ezeket tudják-e szolgáltatni ennyiért. A válasz hümmögés, hogy hát ennyi csatorna nincs, meg net se és set top box is kellene és persze mindezt drágábban. Volt, hogy azt mondták, hogy a digi is set top boxot fog bevezetni. Jót röhögtem, hogy persze, majd visszafele fejlődik. Na azóta is várom a settopot...
Amúgy bőven elég nekem is ez.
Win 11?12 éve van fent egy win 7 újrarakás nélkül
Még stabil
-
LamaCube
addikt
válasz
Trident28 #28616 üzenetére
Oltanak még kínaival?
Nem gondoltam volna. Bár a szomszédasszonyom /nővér/ is azzal oltakozott, mert babát szeretnének és azt "ajánlotta" a főnöke, ha már kötelező, akkor azt kérjen inkább.
SipiBcs
Jobbulást mindenkinek! A gyerek hogy viselte mármint a bezártságot gondolom nem, de egészségügyileg?
Az íz és szaglás nekem is kb. 1 hónapra jött vissza. Engem az viselt meg a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged