- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
swatburn
csendes tag
sziasztok!
szerintetek megoldhato az multicast ghosttal, hogy egy idoben 2 fele imaget toljon szet?? -
swatburn
csendes tag
nah, kiderult hogy legalis, felhivtam enis oket..:) koszonom a segitsegeteket..
-
lapa
veterán
mondjuk ilyen ''telón megkérdezős'' témám volt nekem is (open source office otthoni használata), aztán kiderült, hogy mégsem úgy van, ahogy a hölgyike mondta. nekem általánosságban az a tapasztalatom, hogy nem szeret az ms üfsz leírni semmit, inkább csak szóban. lehet, hogy ők sem értik a konstrukciókat igazán :). persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne lenne legális...
[Szerkesztve] -
echo001
aktív tag
biztos :)
a ms-t csak az erdekli hogy meglegyen a licensz a tobbi nem
pl: ha van xp licenszed es te 98 at hasznalsz neki az is jo es nalunk is kb 200 gep van ghosztolva szal lenne szivas ha nem igy lenne....
+ en megkerdeztem telon annak idejen es azt mondtak hogy jol ertelmeztem a licensz szerzodest
+ ha nem igy lenne akkor a ghost nevu prg-nek se sok ertelme lenne :) -
X-COM
nagyúr
azért jó lenne tudni, hogy mi az a valami hiba
nincs letiltva a wmi?
[Szerkesztve] -
swatburn
csendes tag
egyeb otlet vkinek??
-
swatburn
csendes tag
hmm,hmm...
-
swatburn
csendes tag
nah semmi otlet??
-
swatburn
csendes tag
sziasztok!
adott egy 20 gepes halozat, winxp home es prof oprendszerekkel, 2 fele ghost mentest szeretnek csinalni, es persze multicastban.. a kerdesem az lenne, hogyan lehet azt megcsinalni, hogy a winxp serial numberek az eredetiek legyenek, tehat ne 2 fele serial legyen a 20gepen.. valami olyasmire gondoltam, hogy a serialt utolag megvaltoztatni. talaltam sokfele scriptet, ami ezt megcsinalna, a gond viszont az vele, hogy egyik sem mukodik..:/ vagy barmilyen egyeb megoldas johet, nem feltetlenul muszaj ghostot hasznalni..
elore is thx..:)
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Amazon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest