Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331
üzenetére
Először is: Nagyon köszönöm a válaszod!

Változatok:
1. Úgy tudtam, hogy ezt akkor használják, ha az AI azonos irányban halad el mellettünk, de ezek szerint bármilyen keresztre jó. A két fordításnak milyen távol kell lennie egymástól? Az mindegy? Az első fordítás a vonat elején, a másik a végén, vagy egészen közel egymáshoz a kettő, avagy tökmindegy, a lényeg, hogy a vonat mindkettő felett álljon?2. Pofonegyszerű megoldás, hogy miért nem jutott eszembe!?
Mindenképpen kipróbálom!3. A legtöbb kérdést ez a változat veti fel bennem. Minél többször olvasom és próbálom adott szituációba ill. activitybe helyezni gondolatban, annál többet.

Azt még nagyjából felfogtam, hogy én az állomáson a szembe jövő láthatatlan vonattól tilos jelzést fogok kapni, de hogy - egészen pontosan - hogyan fog szabad jelzést kapni az utána jövő AI szerelvény, azt csak halványan sejtem..
Nagy pofátlanság néhány screenshotot kérni egy ilyen activity szerkesztésről?
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?
Egyébként ezt a "Treno Fantazma"-t honnan lehet letölteni?Még egyszer köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák

- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindenképpen kipróbálom!
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?