Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bolic

támogató

Nem túl biztató az Alföld 5.x! :( :W Sikerült rengeteg felbukkanó hibával végigjátszottam a kb. "40" éves M63 "GYÍK" dízelmozdony 5 BHV szerelvénnyel, minden állomáson álltam meg és néhány másodpercre álltam meg, így pontosan le tudtam mérni a mozdony teljesítményet, ami jelenleg üzemképtelen és lerobbant állapotban van a múzeumban... Na szóval mindössze kb. 2 óra 20 percet mértem Debrecen-Nyugati vonalon, jelenleg a valós vonalon legalább 3 órába telik és majdnem nem minden állomáson áll meg kb. 1-5 perces megállásokkal, és ez nagyjából stimmel sebességkorlátozással.

Eszméletlenül szar lett megint az Alföld 5.2, próbáltam másik és telepített könyvtárból átmásolni, így kevesebb hibával és játszhatóan tudtam végig tesztelni a pályát, mekkora parazita!!! :W Train Store valami oknál fogott többé már nem lehet játszani, szó nélkül kilépett. :Y Fogalmam sincs mi történt, reinstalláltam a Train Storet, a helyzet változatlan. Korábban még tökéletes volt, érthetetlen számomra ez a szar felfordulás. :F

Megkérem titeket, hogy kérlek fejlesszenek tovább a TS2010 alapján (TrainZ), az a legújabb motor és ropogósan friss! :U :R Unom már az állandó MSTS gyermekbetegségeit.

Új hozzászólás Aktív témák