Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
HiFiHobbi #11820 üzenetére
Imapon levelező kliensben sokkal jobb, mert ott ugye nem tudja egybezsúfolni beszélgetésként az azonos felek között zajló email váltásokat.
+ kérhetsz visszaigazolást is. Mióta új az írási felület, azóta én is inkább klienst használok. Ja és persze a feladóhoz azt írsz, amit akarsz lényegében.
A másik: az egy hülyeség, hogy nem küldhetsz zip meg rar fájlt. Már miért ne küldhetnél? 25 megáig magára a szerverre is feltöltheted, ha pedig ennél nagyobb, akkor célszerű a rapidshare-t és társait igénybe venni. Persze azt hazudják, hogy 90 nap múltán törlik a cuccaidat, de ez rohadtul nem így van, mert van olyan fájlom, ami már november óta ott van. Az meg nem három hónapja volt már.
-
TRob1
veterán
-
válasz
HiFiHobbi #11820 üzenetére
Erről szóljál már az én gmail fiókomnak is mert pár napja simán elküldte a tömörített fájlokat... az azonos tárgyú/témájú csoportosítását pedig 1 perc kikapcsolni és voilá minden üzenet egymás alatt van...
És ha már Skype hibát linkelsz ne valami régit, amit már szinte biztos, hogy javítottak (ha tévedtem, akkor bocs), hanem van ettől "frissebb" probléma is... -
HiFiHobbi
tag
válasz
HiFiHobbi #11819 üzenetére
Sajnos ez lemaradt az előzőből:
Az nagyon jó és szép dolog, hogy a microsoft a komoly súlyos és biztonsági bugokkal teli skypet akarja mindenáron ránk erőszakolni
A microsoftot úgy látszik a pénzen kívül meg azon kívül hogy ránk erőszakolják a hülye bugos skypet semmi nem érdekli a felhasználókra meg magasról tesznek.u.i. remélem szabad cikket linkelni
-
TRob1
veterán
válasz
HiFiHobbi #11778 üzenetére
Fél napig bootol be.
hehe.
Nálam semmivel sem bootol tovább mint a Messenger. Hogy mennyit eszik, sosem figyeltem, de megnyitva nem viszi túlzásba:Jah, és mindenkinek meg tudom ezen is írni amit akarok. Vagy elmondani szóban.
Amúgy nem is tudom egy csevegő appnak mivel kellene többet tudnia.Hisz lehet benne írni és lehet vele beszélgetni is. Pont tudja azokat amire való. És a mániákus szmájlizóknak azért akad benne 1-2 abból is.
ui: Én is messenger párti voltam mindig is (igaz, nem az őskövületeké, Én azért haladtam folyamatosan a korral, igyekszem sosem leragadni semmi progi régi verziójánál
), de mióta jött a hír, azóta újra elkezdtem használni a Skype-ot, és már meg is szoktam, semmi bajom vele (sőt, a poén, hogy pl. Muterom is simán ráállt már pár hónapja)
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest