- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Ilyesminek nyoma sincs. A fényerőt lehet szabélyozni, a hangerőt, webkamera be-ki, alvó uzemmód és wifi ki-be.
Fentebb nagyon szép fotók vannak róla. Csak a teteje pink a többi fehér. Soha nem raktam még webre fotót.
Az akkuidő meg rövidebb mint gondoltam, bár összevissza lett nyomkodva,meg újraindítva, webkamerát csodáltuk stb, most 60% körül jár. Wifit nem tudtam még próbálni, de nincs letiltva.
A szövegszerkesztő amit ajánlani próbálnak hozzá az Office 2007 60 napos verzió. Teljesen alkalmatlannak találom ilyen kis teljesítményhez. Az OfficeXP pont jó lesz hozzá. Amúgy kellemesen használható annak aki ilyesmire vágyik.
Nem arról írok, mert nem akarom összekoszolni
Awalon: ez fényes, szerintem mind az.(miééé?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Eladó MacBook air 2024 8/256gb
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest