Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jetyke
tag
Heló! Nem tudok minden kérdésedre válaszolni!
-Van beépített mikrofon, beszélhetsz a levegőbe

-Akksi: a világot megosztó kérdés, sztem hagyd benne. Havi egy lemerítés minimum ajánlott, ha hosszabb időre nem használod akkor irány a hűtőgép!
-Optikai meghajtó a 10" méreteben nem lesz, nincs is, külön vásárolható
-Beépített hangszóró alap, stereo, minősége: gyenge.
-Wifi: akár 3 falon keresztül is megy mint álat, nekem 2 emeletkülönbséggel, kb 6 falon keresztül is jött 2-300 kb\s.
-11"-12" dolog elég pénzes móka, legalábbis én abból a kategóriából a 200k-sat venném meg csak.
-Torrent, Divx természetesen hiba nélkül pörög. A 3-5 órát felejtsd el gyári akksival. Az én rekordom vele 2:40, opcionális a nagyobb, azokkal lehet elérni nagyobb időket, pl. akkuk
-Asus n10j. Nem a tévére való kikötésre gondoltak, miért tették volna? Valóban gémer netbook, és ha HDMI kimenetet szeretnél, meg kell várnod míg itthon elkezdik árulni. mkv-t a Wind is viszi szépen megfelelő kondíciók mellett. (ebben annyira nem vagyok járatos)
-Office és net hiba nélkül fut.Hmm, szemüveg. Nekem már kéne szemüveg szóval nincs valami jó szemem, de mivel reggelizek (és rántottát ami kicsap, ha egy kis kajadarab visszaesik a számból, mivel én kicsit folyósan szeretem, pláne ha a kolbász zsírja kisül...hmmm az nagyon finom), ezért nem előttem van a gép hanem tőlem másfél méterre, és simán olvasok mindent.
Na, csoki ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest