Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jetyke

tag

válasz EmThor #7261 üzenetére

Heló! Nem tudok minden kérdésedre válaszolni!

-Van beépített mikrofon, beszélhetsz a levegőbe :D
    -Akksi: a világot megosztó kérdés, sztem hagyd benne. Havi egy lemerítés minimum ajánlott, ha hosszabb időre nem használod akkor irány a hűtőgép!
    -Optikai meghajtó a 10" méreteben nem lesz, nincs is, külön vásárolható
    -Beépített hangszóró alap, stereo, minősége: gyenge.
    -Wifi: akár 3 falon keresztül is megy mint álat, nekem 2 emeletkülönbséggel, kb 6 falon keresztül is jött 2-300 kb\s.
    -11"-12" dolog elég pénzes móka, legalábbis én abból a kategóriából a 200k-sat venném meg csak.
    -Torrent, Divx természetesen hiba nélkül pörög. A 3-5 órát felejtsd el gyári akksival. Az én rekordom vele 2:40, opcionális a nagyobb, azokkal lehet elérni nagyobb időket, pl. akkuk
    -Asus n10j. Nem a tévére való kikötésre gondoltak, miért tették volna? Valóban gémer netbook, és ha HDMI kimenetet szeretnél, meg kell várnod míg itthon elkezdik árulni. mkv-t a Wind is viszi szépen megfelelő kondíciók mellett. (ebben annyira nem vagyok járatos)
    -Office és net hiba nélkül fut.

Hmm, szemüveg. Nekem már kéne szemüveg szóval nincs valami jó szemem, de mivel reggelizek (és rántottát ami kicsap, ha egy kis kajadarab visszaesik a számból, mivel én kicsit folyósan szeretem, pláne ha a kolbász zsírja kisül...hmmm az nagyon finom), ezért nem előttem van a gép hanem tőlem másfél méterre, és simán olvasok mindent.

Na, csoki ;)

Új hozzászólás Aktív témák