Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
válasz
csuvarszkia
üzenetére
A Vista eszközkezelése nagyban különbözik az XP-hez képest, tehát érdemes lenne megpróbálnod. A 2 gigás winden teljesen jól megy, én úgy használtam június óta. Most meg a Windows 7 bétát, az mégjobb.
Tényleg nem értem, hogy egyesek szerint miért nem mennek az újabb Windowsok a netbookokon, túl kéne lépni ezen. Kell bele a 2 giga ram, aztán hajrá!
Mellesleg meglepődnék, ha senki sem használt volna még T-s stickkel Windet, szóval a T vagy tud a dologról, vagy te fogtál ki egy hardverhibás Windet. Azt nem hiszem, hogy minden egyes OS telepítéskor elcsesztél volna valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest