Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Tényleg leírtuk már párszor
,de csak Neked mégeccer: nálam a 3000+-os Winchester magos CPU 267-es ''FSB''-vel (2.4GHz) kapkodja a csülkeit 1.45V-os fesszel. Uezen feszérték mellett eljárt 275-ön is, de durva hajtásra néha megmakkant, lehet kellett volna még egy kis fesz, de azt már túlzásnak tartanám. És ez sem mérvadó, mert én win alatt tovább buzerálom a CPU feszértékeit a CPU Rightmark-kal. A logora meg ha jól emlékszem (bár én a sideeffect féle 1.d-t használom), van egy small logo enabled/disabled fül az advanced kategóriában. De lehet rosszul emlékszem.
Üdv G.
Amióta bent van az új SATA vinyóm, minden második indítás sikertelen (SATA3-4 porton van). Kifagy és restart, sőt néha ekkor sem indul. Mi a bánatért?
[Szerkesztve] -
brd
nagyúr
Ha majd újraindítom a gépet (túl gyakran nem fordul elő
), megnézem neked. Nekem olyan 270-272 ''FSB''-ig működik a tuning, egy San Diego mellett ment a 272 is, de most az X2-vel 270-ig jutottam csak, bár nem nagyon küzdöttem vele, feszültséget úgysem nagyon akarok a CPU-nak emelni és már itt is 1.40V-ot akar. A S-ATA1 és S-ATA2 port használhatatlan a tuning esetén (a 3-4-es megy), az AGP-t pedig érdemes 67 MHz-re állítani a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
,de csak Neked mégeccer: nálam a 3000+-os Winchester magos CPU 267-es ''FSB''-vel (2.4GHz) kapkodja a csülkeit 1.45V-os fesszel. Uezen feszérték mellett eljárt 275-ön is, de durva hajtásra néha megmakkant, lehet kellett volna még egy kis fesz, de azt már túlzásnak tartanám. És ez sem mérvadó, mert én win alatt tovább buzerálom a CPU feszértékeit a CPU Rightmark-kal. A logora meg ha jól emlékszem (bár én a sideeffect féle 1.d-t használom), van egy small logo enabled/disabled fül az advanced kategóriában. De lehet rosszul emlékszem.
), megnézem neked. Nekem olyan 270-272 ''FSB''-ig működik a tuning, egy San Diego mellett ment a 272 is, de most az X2-vel 270-ig jutottam csak, bár nem nagyon küzdöttem vele, feszültséget úgysem nagyon akarok a CPU-nak emelni és már itt is 1.40V-ot akar. A S-ATA1 és S-ATA2 port használhatatlan a tuning esetén (a 3-4-es megy), az AGP-t pedig érdemes 67 MHz-re állítani a biztonság kedvéért.