- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luci
aktív tag
válasz
atti_2010 #1338 üzenetére
HY!
A crtl+f1 et akkor férre olvastam
!
most raktam fel az ujjabb biost ezzel már kicsit jobb mint ami rajta volt de a fesz állítás nállam szürke ,bele sem enged menni
Ventiknél olyanra gondoltam h lenne valami halk sima meg advennced mod ,tehát ilyen profil szinten belőném silentre -más lapomnál volt ilyesmi lehetőség -.Gyuri27 THX neked is !
-
luci
aktív tag
HY!
MSI 785 GT -E 63 -as lapom van !
olvasgattam itt valahol vagy egy linkben volt h crtl +f1 el előhívhatok a bios rejtett beállításai ! Nos nekem sajnos nem sikerült elhívni
Amiért jó lenne ha sikerülne : beállítnám a rendszer ventiket -cpu fan mate -ről van szabályozva tehát az meg van oldva ,viszont a ventik 12 voltról 5 voltra állítását csak átalakítóval tudtam megoldani aminek a kábel dzsumbuja nem túl esztétikusMemoria időzitéseket + a fesz emelést sem engedi ,pedig csak gyárira akarom belőni a Geil ramokat 2,1 volt 4-4-4-12
integrált vga beállításai is elég szűkek és van egy menüpont ahol 3 funkcio ki be kapcsolásával variálhatok de fogalmam sincs melyik mire jó -ezenkívül még talán a lefoglalt ramot engedi növelni és ennyi ! Huzni nem szeretném csak az optimális beállítások kellenének
Az aux temp az a fet -ek hője ugye ? -nekem 100 fok körül szokta kiírni ,viszont a borda hideg
asszem egyenlőre ennyi ,ezeket leszámítva jó lapnak tűnik eddig
-
luci
aktív tag
atti_2010:Látom ugyaz az a lapunk van ! (msi -785gt -e63) neked normálisan írja ki az everestbe a proci hőfokot ? Bios verzioszám ? -meg a bánat tudja mit elállítottam a biosba és gyengébb lett a fényerő bootnál az laplapi vga-t használva
-
luci
aktív tag
HY!
Van itt valakinek ilyen comboja ?
MSI 785GT-E63+Phenom II x2 550BE +Geil ram ! ?
Giga 770-es lapról váltanék ,ramokat meghagynám !
Két dologra lennék főképp kíváncsi ! -ACC-és trükk működik -e ? + ezekkel a ramokkal megy e a lap ?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest