Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
válasz silboy #26061 üzenetére
Az az összeg kevés ahhoz, hogy ne érezd kidobott pénznek azt amiket kaphatsz érte.
Mondok egy alternatívot.
Én a magam részéről aki vagyok önmagam mindig, azt javasolnám, feltételezvén, hogy rendelkezel okostelefonnal, és ha az mondjuk androidot futtat akkor igen jól használható hozzá a Gonemad nevezetű zenelejátszó szoftver ami az elismert Neutron adaptációja. Előnye a Neutronnal szemben, hogy úgymond rendkívül olcsón hozzá tudsz jutni bizonyos letöltő oldalakról. Hátránya nincs a Neutronnal szemben.
Tehát akkor mondhatjuk, hogy marad 40ezred fülesre, ami mindig nagyobb különbségeket produkál mint egy lejátszó.
Aztán ha már van egy jó fülbevalód akkor később kb ennyi pénzért kérdezhetsz lejátszóeszköz után is.
Szóval inkább a fülhallgató vagy fejhallgató topikban kérdezz fülesek után, hangzás és viselési preferálásaid figyelembe vételével, illetve ne hagyd ki az ajánlott vételeket a topikok bemutatkozó részénél. -
zack
nagyúr
válasz silboy #26064 üzenetére
Nekem NVZ-E584 volt, akkor még Sennheiser IE8 fülessel. Note 4 (N910C) + IE8 páros viszont jobban szólt. Lg G2-nél minimális volt csak a különbség.
Azon túl, hogy Sony-nál a szoftver, az anyagminőség, a kezelhetőség, aksi idő parádés, pont abban nem domborított, amiben kellett volna, a hangminőségben.
A csillió szoftveres rásegítés bekapcsolása (Clear Audio és az egyebek) után nem hogy javult volna, hanem egyenesen katasztrófális lett a hangzás. Nálam minden ki volt kapcsolva, de még így sem hozta a mostani Note 4 szintet.
Lehet páran megköveznek érte, de a 40k E584 lényegében nem más, mint egy "divat lejátszó". Szép, csili-vili, de pont arra amire kitalálták, kevés, amivel az ára fordított arányban volt.
Remélem a megújult 770C nem lesz csalódás GR07-tel.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
válasz silboy #26064 üzenetére
A Sony-t én sem ismerem (illetve pont ezt a típust nem), de ha a telefon ki van zárva, akkor esetleg egy Sansa Clip is jó lehet, vagy kicsit feljebb ott van az iHifi 770c például, esetleg Cowon D2+ (bár ez mintha már csak használtan lenne?).
Fülesnek meg esetleg egy E30, VSD3S, VSD5, RE400, GR07, attól függően, hogy mi fér bele árban. Ezek mind jobban fognak szólni annál a Sennheisernél (kiegyenlítettebb, részletesebb hang).fericske: Amellett, hogy a fórumon amúgy is tilos a warez, szerintem nem szép dolog másokat ilyesmire buzdítani. Egy napi szinten használt szoftverért ne sajnáljuk már kiadni egy bigmac menü árát Ha meg nem megy, akkor még mindig van sok ingyenes alternatíva. Olyan piti tételek ezek, amiket ráadásul csak egyszer kell kifizetni...
-
zack
nagyúr
válasz silboy #26117 üzenetére
Massdrop. Szállítással együtt 91 dodó volt.
Remek kis oldal. Főleg ha meg is érkezik a cucc.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fericske
addikt
válasz silboy #26117 üzenetére
Én a lejátszót a Penontól. A Massdrop-on kicsit olcsóbb lett volna, de csupa elégedetlen hozzászólás volt ezugyben, mert nem biztos, hogy annyiért kapod meg mint amit ott látsz, ha nem az usában lax. Meg feketét akartam, ott meg ezust volt csak asszem.
A fulest meg az Aliexpressen mert ott jóval olcsóbban találtam, és mert kis utánajárás után úgy néz ki, hogy a Vsonic-ot nem hamisítják (még).
Egyébként az Ali-n nincs garancia az eredetiségre, de legalább van 30 napos elégedetlenségi garanciájuk, ami annyiban tér el az átlagtól, hogy ha elektronikus úton is tudod igazolni a panaszodat - sérult, vagy fake product, vagy nem az amit rendeltél/vettél, akkor vissza adja az árát az nélkul, hogy vissza kellene kuldened a nem kívánatos cuccot.[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz silboy #26145 üzenetére
Az X1 biztos, hogy nem
(#26143) Déve az M8 is kb egy 10e ft-os Sansa szintjén van hangban (mint ahogy az összes telefon). De 30-40e környékén én nem ismerek lejátszót, amire érdemes költeni. Kb a iBasso DX50 és a Fiio X3 mkII ami már megéri, de ez a 80e magassága.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz silboy #26490 üzenetére
kéz alól vettem, 7000 körül volt, pár éve, de asszem lealkudtam belőle egykét sörnyit, mert érte kellett autoznom Bp.-ről Szigetszentmiklós alsóra (vagy felsőre )
Nemmondom, hogy ez mindenkinek áll, de akár új, akár refurbished Clip+ szerintem kis türelemmel most is található a világhálón
Én egy Cowon S9, 32 gigás változatot nyúzok 2010 óta, még mindig több mint 40 óra zenelejátszást tud egyetlen feltöltéssel és nagyon kulturált hangja van.
A Sansa Clip+ amolyan napi használatú kiváltás volt, vonatra, BKV-ra, mert olyan kis aranyos és jóhangú társ.
Csak a kijelző olvasásával vannak gondjaim, fel kell tennem a távplbalátókészólékem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz silboy #29592 üzenetére
ja...FiiO X1 II
Jövő hét végén pedig BF-on 59900 lesz a X3 IIFold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest