Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boban022
csendes tag
Én fél éve használom. Előtte nekem se volt semmi komoly lejátszóm. Sokat gondolkodtam, hogy vakon, meghallgatás nélkül ugorjak e bele, de nem bántam meg. Ez már a bekapcsolom és azonnal hallom, hogy jól szól kategória. Viszonylag kompakt méret, jó kezelhetőség, de ne várj olyan sebességet mint egy felső kategóriás telefonnál. Sokáig tart pl. zenék felmásolása után amíg "rendbe rakja" a könyvtárat. Se215-tel nagyon megértik egymást, szerintem kihozza belőle a maximumot, úgy is le fogod cserélni Sony fejesemet (mdr-1r) is jól meghajtja. Most se535-tel használom, szerintem jó párost alkotnak, igaz nem sok viszonyítási alapom van. A potival még nem volt gond. Aksi lehetne nagyobb. Pozitívum még, h nagyon nagyon jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest