- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, így boldogultam, de ha már elkezdtem foglalkozni a dolgokkal tovább megyek, mert régota át akarom telepíteni a levelezésemet a laptopomra az asztali gépemről, amit már tervezek végleg leállítani.Próbálkoztam én már ezzel előzőleg is, a program saját export-import lehetőségével, meg is volt az összefoglalóban emlegetett "Profiles" könyvtárban lévőxyz stb könyvtár ZIP-ben, aztán ezzel próbálkoztam, de nem sikerült megetetnem a már laptopon egyébként napi levelezésre már használt programmal, amibe egyébként szinkronizálva jönnek a levelek, meg látom is, azokat a régebbieket, amik a szerveren vannak, meg az elküldötteket, csak a helyi mappákat nem ugye. Az összefoglalóban kinéztem ezt a "Profil mappa másolásos" módszert mint javasoltat, a laptopon le is töröltem és újra telepítettem a programot és az asztali gépről kimentettem a "Profile" mappát. Csakhogy, a laptopon újra telepített program gyakorlatilag ugyan úgy néz ki, mint előzőleg is, vissza rakott minden addigi beállítást egyebeket, tehát nem "szűz" telepítésként viselkedik, de ami nekem ennél is rosszabb, hogy a "profile" mappájában egy csomó dolog van, és nem tudom most akkor mi legyen az asztali gépről kimentett dolgokkal, hova másoljam, a többi ott lévőt töröljem, vagy mit csináljak. mellékelek képet, mi van az "új" telepítéső program "profile" mappájában.
Kérlek nézzétek el a bénázásom, meg azt is, ha kicsit konyha nyelven fogalmazok, mert semmilyen informatikus előképzettségem nincs, csak autodidakta módon próbálom a dolgaimat megoldani így 60 éves méhészként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest