Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Létrehoztam néhány mappát, hogy átláthatóbb legyen a postafiókom. Ezekbe kézzel mozgattam át a megfelelő leveleket.
A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e hogy pl feladó szerint szűrje, hogy melyik mappába menjen egy levél? Teszem azt jön a banktól levél, akkor azt egyből a "bank" mappába töltse le.Másik kérdés, hogy a mappába áthelyezett levelekkel történt új interakció (továbbítás, válasz, stb) nem jelenik meg. Pl egy levelet továbbítottam korábban, majd megcsináltam az átrendezést/áthelyezést, majd válaszoltam a levélre. A levelező csak annyit jelez, hogy továbbítva volt.
A segítséget köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest