- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Matthewus #54393 üzenetére
Teljes törlés is volt, mindenhonnan kiirtva, a registry-ből is, nyoma sem maradt. Kínomban addig a chrome-ot használtam, ott hibátlan volt. Újratelepítés után és a uBlock telepítése után ugyanaz a hiba, folyamatosan újratöltötte az oldalt, és gy. használhatatlanná vált. Ha egy bizonyos fb. oldalt néztem, ott hibátlan, ()csoportok, stb...) de a fő hírfolyam szó szerint folyam volt uBlock leszed, Adblock fel, és hibátlan.
Annyit nem akartam szenvedni, mert máshol minden hibátlanul üzemelt, csak az FB borult fel. Azt hittem, hogy az oldallal van megint gond, de máshol, más böngészőn jó volt, így terelődött a gyanú a firefox-ra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam ugyanez a szituáció. Kipróbálom én is az Adblock+-t, bár az adblock-ot pont az egyre több rteklám átengedése miatt dobtam. Az uBlock eddig jó volt. Kár érte.
update: Adblock+ esetén hibátlan lett. Bízzunk benne, hogy javítják az uBlock hibáját, sokkal jobb az adblock+-nál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest