- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
spammer #40767 üzenetére
Igazából nem a RAM a legkisebb keresztmetszet. Ahol kevesebb van ott kevesebbet is eszik, 1GB mellett már bőven használható ha nem akarunk 50+ tabbal böngészni. 2 éve még csak 512MB RAM volt a gépben amit használtam minden nap, böngészéshez (éppen) elég volt. Már akkor is inkább az agyonscriptelt szarok voltak borzalmasak amik a procit ették azért nem volt élmény olyan oldalon járni, de ezek még modern géppel se jobbak (és egyre több az ilyen). Azt hozzáteszem hogy Linuxos tapasztalataim vannak Openbox/Awesome ablakkezelőkkel.
Pityu: Nekem most 28 nyitott füllel (direkt nyitottam egy FB-t is mert az önmagában megzabál 200MB-ot) 1100MB, úgy hogy 3 napja fut a Firefox.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged