Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Hát nem tudom miért nem tudod megnézni, nem nagy, a kettő együtt 100kb 640x480-ban.
Én is úgy tudom hogy 94-től jöttek ki ezzel a fejidommal, de a forgalmiban 93 van, és a motorkód alapján is 93-as lehet, de biztos hogy estek ezzel a motorral mert annak látható jelei is vannak, de hát egy ennyi idős motornál nem ritka, sőt elég nehéz ilyen áron sérülésmentes gépet venni.
Feltételezem akkor cserélték erre a fejidomot ami most van rajta...mod: Persuader: Igen elektromos áram.
-
Nem gáz, de ha garis, nem fognak örülni neki, bár ennyinél még sz.rnak bele.
Akksit meg azért kell kivenni, mert jó neki, másrészt meg egy idő után magától lemerül a motorban, és amikor tavasszal mennél motorozni, akkor szívás, ha még az önindítót sem tudja megtekerni
arról nem beszélve, ha nem fűtött helyen van, akkor tönkremegy. (fagy) -
Elmenni nem fog. Ha folyotn oldaltámaszon van, és nincs felbakolva, akkor két dolog történhet. 1: bal oldali teló több terhelést kap, baja nem lesz tőle, de van aki nem szereti. 2: (ami már gáz), hogy hetente egyszer kétszer illik elforgatni a két kereket, mert ha folyamatosan ugyanott áll, akkor deformálódhat (delformálódik is, ha 4-5 hónapot ugyanott áll)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest