- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snt
senior tag
válasz
tomcat1977 #411 üzenetére
Húú, itt nagyon sok oldal van, te melyikről szedted le a módosított skineket ?
Mondjuk egyszerűbb lenne ha felnyomnád Amargo FTP-jére, a cím feljebb van, nem sokkal kell visszamenni!
Viszont aki jó háttérképeket akar, az nézze meg ezt az oldalt: http://www.vxxxwalls.com/ -
snt
senior tag
válasz
Hello, köszi a választ!
Megnézem az oldalt és a skineket, sőt, jó lenne ha feltudnád tölteni a már 100%-osan működő skineket átnevezve Amargo ftp-jére! Ott mondjuk Egy V550 könyvtárba vagy a már meglévő E550-be!
Csak azért vigyázok mert egyszer már nekem is volt hibás skinek, fehér képernyő,villogás és nagy semmi, be is szartam h elcsesztem a telót
Hálistennek a progi látta a telót (szerencsémre ott ugye megáll a teló mikor kéri a pin-kódot, nem lép tovább, ilyenkor még látja a kábel)..
Nekem kellene az eredeti Moto skin mindenképpNa majd kutatokod és beszámolok az eredményről
-
amargo
addikt
válasz
Ha system file-nak rakod, gondolom nem fog.
Tekintve, hogy az attributumok vezérlik, hogy látszanak vagy sem, bizonyos alkalmazásoknál.
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged