Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Amennyire én tapasztaltam, ha egy aksi "bekapta" ezt a lépcsős esést, akkor nem nagyon fog már kijönni belőle, max. a lépcsők szélessége változik. Azt érdemes lenne kipróbálni, hogy másik aksit beletéve (vagy az aksit egy másik Defy-ba) fennáll-e ez az jelenség, mert akkor nem is az aksi "kapja be", hanem a telefon, ami még rosszabb.
-
RootRulez
félisten
-
canniball
nagyúr
Nekem semmivel sem tűnik gyorsabbnak mint pl. a DO.
No mindegy, majd meglátom miként orvoslom a dolgot..lehet a végén visszatérek gyári ROM-ra.
Azért ha valaki rájön hogy lehet helyretenni a dolgot ne tartsa magában!szabof1, RootRulez, Repp, Cimi86 (meg akit esetleg kihagytam)!
Köszönöm! -
RootRulez
félisten
Méretre nem ugyanazok, msot fogom feltenni a 26-ost a 24-es helyett, hátha megjavul ez a kijelzés gubanc... Most nyomkodás közben hívtak és akkor is eltelt pár másodperc, mire módom volt fogadni a hívást, azaz előbukkant a (?)tárcsázó(?)
mod: Itt 31-ei is van, csak nem tudom ez miféle, azaz mennyire megbízható így frissen...
-
becikem
tag
Lassan a testtel! Többet ésszel mint ész nélkül!
Nálam kb 2-3 hete elkezdett recsegni,erre levegő spray-el fújta bele a hangszóró lyukába. Na akkor lett csak igazán sz@r! Mondom, ha beljebb ment a kosz a levegőtől akkor kintebb is tud jönni. A porszívó (az erősebb fajta) elvékonyított fejével szivattam egy fél percig a hangszóró nyílásra fogva, és nem recsegett tovább! Hibátlan azóta is. Szép tiszta lett a lyukam!
Lehet forradalmasítottam a hangszóró hiba javítását? -
Joke21
aktív tag
-
-
pok.tom
aktív tag
Te nagyon okos.. gondolkozzál mér ha készenlétben van a teló akkor mennyire használja a memóriakártyát, és vajon mennyivel több áramellátás kell egy 16gb os kártyának egy 8gb-os hoz képest?elárulom semmivel, azzal nem nyersz semmit ne írj már ilyen hülyeségeket, főleg a mélyvíz topikba ne!
" tehát 300-on megy, nem mindegy, hogy ott mennyit fogyaszt." -
YAS-dude
őstag
Visszatértem a tanguy-os nightlykhoz, mert azokban egy ideje aktív a proximity szenzor hívás közben akkor is, ha headsettel használom a telefont.
(Ez is egy akkora bosszantó tulajdonsága kb az összes eddigi androidnak, amiből tisztán látszik, hogy soha senki nem próbálta a tervezők közül használni is amit összegányolt. Ha a telefon a zsebben, headset beledugva és jön egy hívás, amit a headseten lévő gombbal felveszek, akkor aktiválja a képernyőt és a combommal mindenféle gombokat megnyomkodok. Miért nem alap, hogy a közelségérzékelő headsettel is aktív? Hogyan működik ez iphone-on? Miért nem másolták le ezt is már rég?)
Na de a lényeg hogy a hivatalos cyanogenmod verziókba vajon mikor szivárog át ez a mondhatni alapvető hibajavítás? -
Neck
veterán
Ennyit számít a CM7 1.5?
Bakker nekem a gyári rommal naponta tölteni kell... mondjuk napi 2-3 órát repülnek a madarak...
Egyébként, játszottam a Modern Combat 2-vel, röhögve viszi a teló, 1 óra játék után a hátlap alig langyos, az akksi se esik nagyon, míg az Angry Birds ótvar grafikájától rendesen meleg a teló és zabálja az akksit.Mi okozhat ekkora különbséget ROM és ROM között, ha a proci, vsel értékek ugyanazok, és tegyük fel a wifi/3G/GPS is hasonló módon van használva? Többet marad nyugiban 300MHz-en a teló? Vagy nem értem...
-
domerator
veterán
Köszi, már megoldottam: Screenshot ER lett a választott. A free változat csak 8 sec delayt enged de az nekem pont jó és ugyanúgy notibarból indítható.. és nem villogtatja tele a képet a hülye értesítéseivel, mint a Screenshot It
Amúgy még mindig 2.2.2 stock van, szóval a CM-es megoldás még nem ér
Még 1x köszi a tippeket!!!
-
Tody56
aktív tag
-
lmisi
senior tag
Nekem megy a pro verzio. (Light is ment) Beta6 alatt. Rc0 még nem próbálom.
Szépen rögzíti a track információkat. Bicajozás közben ment 2,5 órát csendesen párhuzamosan a SportsTracker-el.
Amúgy a Waze is szépen müxik, mostanában reggelente beizzítom, hogy valami dugóinformációhoz jussak.
Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest