Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Nem kötekedésképp, de a jelenlegi töltőt ugye naponta használod (max. 2 nap), míg a régi telefonoknál 3-4-5 naponta kellett használni, akkor is csak töltésre, ma meg lehet, hogy azon lóg egész nap a telefon, mert etetni kell a netmegosztás miatt pl. Ezzel a használattal persze, hogy sokkal kevesebb ideig bírja, ezért sem mernek a gyártók az akksira és a töltőre fél-1 évnél hosszabb garanciát adni még notebook-oknál sem, csak az új extra technológiásokra már, de ott az akksi ára annyi, mint egy alsó kategóriás komplett gép.
-
defygaben77
tag
Én meg pont fordítva vagyok! Soha nem szerettem a Motorola termékeit, de amióta Defym van (lassan 2 éve), nagyon megkedveltem! Igaz, nekem a töltőmmel semmi gondom sincs(egyenlőre)! Sőt, nagyon tetszik, hogy a töltő egyben adatkábel is, nem is értem, más gyártók miért nem ilyen töltőket gyártanak!? A telefonnal inkább volt gondom, 4-szer volt szervizben (3-szor) hangszóró hiba miatt, de a szerviz is nagyon korrekt volt, így tényleg meg vagyok elégedve a Motorolával! Persze, ez csak az én véleményem!
Mindenkinek bocsi a nem éppen mélyvíz témájú hozzászolásért, de úgy gondoltam, ezt el kell itt mondanom!
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest