- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Nem kötekedésképp, de a jelenlegi töltőt ugye naponta használod (max. 2 nap), míg a régi telefonoknál 3-4-5 naponta kellett használni, akkor is csak töltésre, ma meg lehet, hogy azon lóg egész nap a telefon, mert etetni kell a netmegosztás miatt pl. Ezzel a használattal persze, hogy sokkal kevesebb ideig bírja, ezért sem mernek a gyártók az akksira és a töltőre fél-1 évnél hosszabb garanciát adni még notebook-oknál sem, csak az új extra technológiásokra már, de ott az akksi ára annyi, mint egy alsó kategóriás komplett gép.
-
defygaben77
tag
Én meg pont fordítva vagyok! Soha nem szerettem a Motorola termékeit, de amióta Defym van (lassan 2 éve), nagyon megkedveltem! Igaz, nekem a töltőmmel semmi gondom sincs(egyenlőre)! Sőt, nagyon tetszik, hogy a töltő egyben adatkábel is, nem is értem, más gyártók miért nem ilyen töltőket gyártanak!? A telefonnal inkább volt gondom, 4-szer volt szervizben (3-szor) hangszóró hiba miatt, de a szerviz is nagyon korrekt volt, így tényleg meg vagyok elégedve a Motorolával! Persze, ez csak az én véleményem!
Mindenkinek bocsi a nem éppen mélyvíz témájú hozzászolásért, de úgy gondoltam, ezt el kell itt mondanom!
Aktív témák
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest