- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
*droidika*
tag
A kernelekre visszatérve kicsit.Ha van itt egy pro aki esetleg vágja ezt a kernel dolgot,akkor szivesen elolvasnám a kernelek közti külömbségeket mert érdekelne a dolog.
Pontosabban pl : Froyo,Gb,Sea stb kernelek közti külömbségekre lennék kiváncsi.(érdekelne minél több kernel)Illetve még azis érdekelne hogy érdemes e a kernelt frissíteni és ha kell akkor azt hogyan lehet megcsinálni.Ha jól tudom a kernel kommunikál a hardverrel,és arra gondoltam hogy pl sokaknak felmerült az úgymond wifi ledobálás hiba(wifi jel megmarad a status baron de az adatáramlás megszünik jelenség)vajon befolyásolhatja ezt a kernel?Fényképezésre(minőség) is kihat ha jól olvastam.
És végül ha valaki letudná írni hogy zöld illetve piros lencsés sima Defy illetveDefy+ ra miui vagy cm hez melyik kernelt ajánlanátok?(melyik rendszerhez melyik készüléktípushoz melyik kernel)Várom a javaslatokat ti milyen kernelt ajánlotok.
A segitségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest