- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
domerator #11734 üzenetére
Türelem.Más a véleményed,elmondtad,oké....a kijelző ilyetén megközelítését még nem gondoltam át,mégpedig azért,mert nálam a MIUI FEKETE....de tökre...és tudod miért? Mert a fekete háttér előtt jobban látom a világító ikonokat.Rossz a szemem,erre a döntésre jutottam hosszas próbálkozások után,hogy ez a legkevésbé megerőltető.Nekem.
Másnak más,semmi gond.
Én a romokkal úgy vagyok,hogy amelyik a legmegbízhatóbb,azt próbálom megtartani...aztán jól elcsábulok...örökös körforgás...például a legutolsó stable (átok a fejemre),nem tetszik.Többet vártam tőle valószínűleg mint amilyen lett. Most MIUI van fenn,ezzel a rommal még Hero-s koromban jöttem össze.Nem érdekel mire hasonlít-minden hasonlít valamire-,ha jó,akkor használom,csak sajna nekem időről időre megőrül,mint azt már írtam..olyankor feldühödök és visszamegyek CM vonalra.Mert nem rossz az sem.Szóval felesleges a nagy vita....ugynazt a készüléket használjuk..legalább a topikon belül ne marjátok egymást,ha lehet...és ez mindenkinek szól,természetesen
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Új - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titan - Bontatlan - Szolgáltatófüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest