Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz janeszgol #28 üzenetére
Beállítás kérdése. Az A52S kamerája jobb képeket csinál, mint exem S22-eséé. Aztán mire mennék a jobb kamerával, ha akad a telefon, elmúlik a pillanat, mire lekapnám, stb.
Badboys: Dehogy, hát, ha haszontalan, nem fizetsz! Csak hát akkor is rágja füleidet a kisördög: miért fizetted a kihasználatlan lehetőséget? Ezért (bukszbáj) dobtam a Galaxy S-vonalat. Nem mintha az A-val jobban jártam volna...
Dilikutya: Nagyjából ugyanazokat a kamerákat teszik mindenbe évek óta. Most vettem egy Honor-t, és csak lesek, úgy lekapta röptében a macskát (illetve a pillanatot), hogy még csak el sem mosódott (a kép). Samsungon (S-en) is csak egy folt lett volna, ha egyáltalán elkattan addig a rekesz.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
janeszgol
félisten
-
Badboys
őstag
válasz Predatorr #26 üzenetére
Nem az autóban lévő Allra gondoltam. Azt akarták Pl. az ülésfűtést meg más kényelmi funkciókat béreljed, ha fizetsz x összeget havonta akkor élesítik. Igen erre gondoltam én is megveszem x összegér a telefont és még utána perkáljak, egy rakás haszontalan dologért, hát a kis faxom nem kéne még nekik?
-
Predatorr
őstag
Én még időben váltottam Honor Magic6 Pro-ra, abban még alig van AI, de az is sík hülye. Még szoknom kell, de már megszabadiéta, a Samsung összes nyűgjétől és évek óta javítatlan bugjától. Olyannak látom őket, mint amikor a AMD elkezdett vacak VGA-kat gyártani, hogy inkább nV-t vegyünk. Engem meggyőztek.
Mert az autóiparban most nincs "AI" és figyelnek meg vele folyamatosan?
Dilikutya: Ja, mert megveszek egy fél millás, vagy még drágább készüléket, és fizessek még rá, hogy használhassam. IQ-tesztnek persze elmegy.
-
mrThomi
addikt
Én még mindig inkább egy S23, vay S23 U-t vennék.
-
Badboys
őstag
Az elmúlt héten történt téglásító frissítések. Előtte kiadott elbaltázott S23 frissítés ami lerendezte a kamera szoftvert majd visszavonták. Csúszó 15 frissítés. Az UI 7 es verzióval jön a fizetős Al. Minden frissítéssel valamit vagy elcsesznek vagy elvesznek valamit mint utólag az Spen fordításából a Magyar nyelvet. Szégyen rájuk nézve amit művelnek. A szerviz és az ügyfélszolgálat is hát igencsak minősíthetetlen. Sajnos ez jellemzi a működési stratégiájukat jelenleg.
-
Predatorr
őstag
válasz Dilikutya #20 üzenetére
"Piszok mázlista"
A Smartthings sem? (És itt még nem is teljes a lista.)"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Egyelőre a 6.1.1 is romlott idővel, ahogy olvasom.
klaya86: Hát ez Samsung! Majd eladják AI képjavítással újra ugyanazt. Mondjuk a kisebb szériákban meg a 64Mpx (A52S) kameráról mentek le 50-re és szűnt meg az 5Mpx mélységkamera, és az A55-ben is ua. procimagok vannak kicsit tuningolva, mint a 3-mal korábbi (A52S) cuccban, de hát nyilván a az újabb cucc jobb. Nekem legalábbis azt mondták.
Dilikutya: Aztán csak óvatosan, a 10-es szériát (és még egy rakás telefont/tabletet) éppen a múlt héten lökték bootloopba. Jövőre talán már a 20-asok kapják meg a hasonló frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Annyi a "fejlődés", hogy a szoftveres újdonságokat ugyanaz a kamera nem kapja meg mindet a korábbi modellekben. S20FE tulajként egyedül a most októberben megszűnő szoftvertámogatás, ami egy majdani csere mellett szól. Ez volt az első FE, kevesebb RAM, de az SoC és a kamera megegyezik a teljes értékű S20-al, sőt ebben optikai zoomos telefotó van. Minden évben megnézem az új modelleket, bár 3-4 évnél gyakrabban nem akarok váltani, igazából az S20FE is teljesen jól kiszolgál, az erejével nincs baj, akksi is jól bírja még. Egyetlen értelmesebb előrelépés az Ultra kamerája lenne, de pusztán emiatt nem éri meg, annyival az se jobb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
[Prolixus]
addikt
A selfie kamerája jobb lenne, meg azért várjuk meg a hivatalos bejelentést meg a részleteket, mert a pontos szenzorokat még nem tudjuk, hiába úgy hírlik a felbontások nem változnak.
De igen, pont erről beszélek, hogy már ennél a váltásnál is már úgy fogom érezni (már ha megtörténik), hogy pl kamerák terén (is) le van maradva a Samsung. Az egyetlen ok kitartani mellettük tényleg, hogy ilyen tip-top hardvert ennyire kompakt méretben senki nem csinál, csak az Ájfos. De mondom ha így folytatja a Samsung, 3-4 év múlva már ez sem lesz elég, bármenynire is utálom a tepsifonokat, mert egyszerűen semennyire nem lesznek versenyképesek, még ha meg is maradna a "sima" S széria.
Na mindegy, meglátjuk, a legutóbbi három "S" szériás telefonjaimat többnyire nagy megelégedettséggel használtam/használom, szóval kialakult bennem egyfajta márkahűség is, de közben követem valamennyire a piacot, és egyre nehezebb elmenni amellett, hogy folyamatosan maradnak le a versenyben.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
klaya86
senior tag
válasz [Prolixus] #9 üzenetére
A probléma az, hogy megveszed az s25-öt majd, és ugyanazokat a kamerákat kapod,mint ami a jelenlegi s22 telefonodban van. Egy picivel gyorsabb lesz, aksi jobb aztán viszlát. És eltelt 3 év, fejlesztés meg nuku.
-
Osnyak
kezdő
Úgy néz ki hogy az S25 Ultra egy sablon telefon lesz a sok közül. Kamerák terén is egyre inkább lemaradóban van. Már csak a szoftver ami a Samsung mellett szól.
-
Gábor001
tag
válasz [Prolixus] #9 üzenetére
Egyetértek. S22U tulajként még az S25U feltételezett specifikációi se mozdítanak nagyon a váltás felé. Ami pedig foldable téren történik, az még ezt is túlszárnyalja.
-
[Prolixus]
addikt
Én is úgy érzem, hogy évre-évre egyre kevésbé kompetitív a Samsung. Nyilván a többi gyártó sem találja fel a kereket egy-egy kövi éves frissítésnél, de határozottan komolyabb előrelépések vannak, amik azért az évek alatt összeadódnak szépen. Mondom ezt úgy, hogy már nagyon régóta Samsung telefonjaim vannak, legutóbbiak: S8, S10, most S22. Már az S22-es váltásnál is bennem volt ez az érzés kicsit, de mivel a hatalmas tepsifonokat utálom, a legtöbb androidos gyártó meg nem nyújt hasonló méretben csúcskészüléket, így végül nem volt nagy dilemma azért, hogy maradok továbbra is a Samsungnál.
Azóta a Samsung még inkább lemaradóban van, ha felmennék méretben (muszájból), akkor már valószínűleg nem Samsungra váltanék...
Bár ha az S25 valóban Snapdragon lesz, arra még esetleg beruházok, aztán ha a Samsung így folytatja, akkor garantáltan az lesz az utolsó Samum...
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
doooo
veterán
Nyilván megkapják egyszerre, azért lesz a csúszás januárig az A15 frissítéssel. Ha nem kapnák meg egyszerre, nem lenne ilyesfajta csúszás, és most azonnal mehetne a főverzió frissítés. Csak a Xiaominál van és volt olyan, hogy párhuzamosan mennek és mentek különböző UI-verziók egyazon Android főverzión. Egyik másik gyártó sem csinál hasonlókat, a Samsung sem.
Persze frissítési sorrendnek muszáj lesz lennie, több tucat modellre kell majd kiadniuk, nem lehet mindet lezavarni egy hét alatt.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én meg majd arra leszek kiváncsi, hogy a késve megküldött oneui7-el mik lesznek a tapasztalatok. Mert én tuti, hogy halogatni fogom a telepítését legalább egy hónapot. Majd a hamarfeltelepítős bétateszterek megírják a fórumban mit kaptak még "ajándékba" az oneui7 mellé: merülés, bugok, melegedés, egyéb nyalánkságok stb. Vagy ha olyan pocsék lesz felhasználói élményben, akkor fel se fogom tenni a telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Kíváncsi leszek arra, hogy a One UI 7-et majd mindenki megkapja egyszerre, vagy 1-2 hónapig az új telefonok kiváltsága lesz!
-
MikeWazowski
veterán
válasz nightshadow #3 üzenetére
Valóban, köszönöm!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
klaya86
senior tag
Valahogy elveszíti az egyedségét az S25U sajnos. A karakteres, egyedi szögletes design szerintem tutibb volt. Most egy nagy szappan forma lesz a 1000 androidos társa mellett. Egy felfújt s25+. ( Mellé marad a sok éves főkamera,a 45w töltés,az 5000es aksi, több hónapos csúszás a one UI 7-el. A Samsung is elég szar irányba halad, pontosabban nem halad sehova)
-
nightshadow
veterán
válasz MikeWazowski #1 üzenetére
Az a pletyka az S26-ról szól: [link]
-
bigmasterg
addikt
Oh My God
Most jól kiderült, hogy lesz kijelzőjük. -
MikeWazowski
veterán
Na, akkor a korábbi pletyka (sima s25 nem lesz) meg is lett cáfolva.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest