- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Gubek-Einste #5768 üzenetére
Meg a megkerdezem a fonokomet. Komolyan, berakott hold-ba a csoka (nyilvan kamubol), amikor en felmondtam. Meghallgattam, mit ajanlott, de mondtam, hogy keso, pajtas, eddig kellett volna pedalozni, az uj szolgaltato mar 4 napja uzemel...
-
válasz
Gubek-Einste #5768 üzenetére
Ez így van, bár a harmad, és negyed árak kicsit erősek szerintem! Én anno amikor Invitel-t hagytam ott, akkor itt a fórumon kerestek meg privátban, és mindössze 1000Ft-al adták volna olcsóbban az akkori csomagomat, mint a publikus ár! Ez akkoriban 7000Ft körül lett volna, 8M/512K DSL + telefon, a meghirdetett ár 8000Ft körül volt! A másik verzió az volt, hogy kapom 8000-ért továbbra is, de 10M-es netet! Azért ha a 8000 helyett 2-3000Ft-ot ajánlanak telefonnal, akkor igencsak elgondolkodtam volna, hogy jó lesz nekem a DSL is...
Az persze még hozzá tartozik, hogy akkoriban nem volt nálunk UPC, hanem közel azonos áron (8000HUF) váltottam 8/2-es RubiCom kábelnetre, telefonra, és analóg TV-re, amiben a net rá egy-két hónapra lett 16/2, erről már tudtam váltáskor, és ezt vette meg később a UPC...
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest