- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
_Geri_
tag
számtekboltban. Én amúltkor vettem, mert az egyik voodoo1-hez is ugyanilyen kellett. Mindössze 500 ft.
-
Dufresne
addikt
Ha a monitorba nem fixen beszerelt a kábel, akkor számtechboltokba is lehet kapni kábelt, hívj fel párat...
Ha viszont fix, akkor tényleg gáz van és sztem forrasztgatás helyett szervÍz. -
net84
őstag
hello!
Ki tudod húzni a kábelt a munitorból vagy fix?
Ha fix, akkor nagyobb a baj, ha nem, akkor próbálj meg érdeklődni szervízbe, hogy van-e nekik kábelük, meg esetleg ott ahol a monitort vetted.
Ha fix, akor van gáz, mert akkor szét kell bontani a monitort. Először is be kell szerezned egy kábelt, aminek megegyeznek az értékei a töröttel. Oszt jöhet a nagy meló! Kiforrasztod tőbe a töröttel és beforrasztod az ''újat''. (ha esetleg sikerűl olyan monitort szerezned, ami rosz, de a kábele jó, nehogy elvágd, azt is ki kell forrasztani)
Ha nem szeretnél belenyúlni, akkor inkább vidd szervízbe. Szerintem keress konkrétan monitor szervízt. -
Mikosz
csendes tag
Segítseteeeeek!
-
Mikosz
csendes tag
Kérlek segítsetek! Van egy Philips 109S monitorom, aminek megtört a kábele (ami a VGA-ba megy). Az a kérdésem, hogy lehet-e hozzá újat venni, és hol.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest