Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérlek, hogy a kérdésedet tedd fel a Racecam által linkelt témák valamelyikében.
Máris van némi felfordulás a 'monitor hibák' témk között, pontosan azért, mert több azonos profilú téma fut párhuzamosan egymás mellett. Jobb, hogyha egy topikban beszélgetünk egy témáról, így könnyebb követni a kérdéseket, válaszokat, problémákat.
Ezt a témát zártam, megpróbálok a monitor problémás topikok között is rendet tenni.
Javaslom ezt a topikot a folytatáshoz: [link]. Ide fogom átirányítani a többi azonos témájú topikot is.
p -
@kos
tag
Kedves Racecam!
Igen, újonc vagyok ez igaz és képzeld, olvastam ezt a felszólítást, sőt meg is néztem a fórumokat, hátha találok megoldást a problémámra, de sajnos nem fedeztem fel ilyet. De ha esetleg, véletlenül mégis lenne és elkerülte a figyelmemet akkor sem érdekelne a dolog, mert nem fogok órákat tölteni azzal, hogy az összes monitorral kapcsolatos fórumot átböngésszem hátha rálelek a megoldásra, inkább indítottam egy új fórumot és rettentően sajnálom, hogyha ez neked fájdalmat okoz. De ha csak fikázni tudsz és semmi érdemlegeset nem áll módodban hozzátenni a témához akkor csak szánni tudtlak, hogy a szabadidődet azzal töltöd, hogy eszméletlen okosnak képzelve magad kioktatsz másokat. A viszont látásra és további kellemes időtöltést.
Az értelmes, segítőkész hozzászolásokat továbbra is várom és köszönöm. -
Racecam
nagyúr
Kedves @kos!
Nagyon visszafogottnak kell lennem (de csak azért mert ez az első postod, újonc vagy), hiszen amikor ezt a topikot nyitottad, ott megjelent a következő szöveg: ''Új téma indítása előtt nézz körül a megfelelő fórumban, hátha kivesézték már a kérdést!''
Úgy látom Neked hiába!
A monitorok hibáival foglalkozó topikból van már egy rakat: [link], [link], [link], [link],stb...
Válaszd ki valamelyiket és oda írd be a problémádat! -
@kos
tag
Sziasztok!
Van egy LG monitorom amin függőlegesen összeugrik a kép.
Lehet valamit kezdeni vele vagy kuka? Segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest