Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérlek, hogy a kérdésedet tedd fel a Racecam által linkelt témák valamelyikében.
Máris van némi felfordulás a 'monitor hibák' témk között, pontosan azért, mert több azonos profilú téma fut párhuzamosan egymás mellett. Jobb, hogyha egy topikban beszélgetünk egy témáról, így könnyebb követni a kérdéseket, válaszokat, problémákat.
Ezt a témát zártam, megpróbálok a monitor problémás topikok között is rendet tenni.
Javaslom ezt a topikot a folytatáshoz: [link]. Ide fogom átirányítani a többi azonos témájú topikot is.
p -
@kos
tag
Kedves Racecam!
Igen, újonc vagyok ez igaz és képzeld, olvastam ezt a felszólítást, sőt meg is néztem a fórumokat, hátha találok megoldást a problémámra, de sajnos nem fedeztem fel ilyet. De ha esetleg, véletlenül mégis lenne és elkerülte a figyelmemet akkor sem érdekelne a dolog, mert nem fogok órákat tölteni azzal, hogy az összes monitorral kapcsolatos fórumot átböngésszem hátha rálelek a megoldásra, inkább indítottam egy új fórumot és rettentően sajnálom, hogyha ez neked fájdalmat okoz. De ha csak fikázni tudsz és semmi érdemlegeset nem áll módodban hozzátenni a témához akkor csak szánni tudtlak, hogy a szabadidődet azzal töltöd, hogy eszméletlen okosnak képzelve magad kioktatsz másokat. A viszont látásra és további kellemes időtöltést.
Az értelmes, segítőkész hozzászolásokat továbbra is várom és köszönöm. -
Racecam
nagyúr
Kedves @kos!
Nagyon visszafogottnak kell lennem (de csak azért mert ez az első postod, újonc vagy), hiszen amikor ezt a topikot nyitottad, ott megjelent a következő szöveg: ''Új téma indítása előtt nézz körül a megfelelő fórumban, hátha kivesézték már a kérdést!''
Úgy látom Neked hiába!
A monitorok hibáival foglalkozó topikból van már egy rakat: [link], [link], [link], [link],stb...
Válaszd ki valamelyiket és oda írd be a problémádat! -
@kos
tag
Sziasztok!
Van egy LG monitorom amin függőlegesen összeugrik a kép.
Lehet valamit kezdeni vele vagy kuka? Segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Asus Gamer monitor 144Hz 24' VP240 1msmprt IPS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan LG UltraGear 32GX850A-B 3 év garival eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest