Aktív témák
-
bigboss
csendes tag
Ufi!
Köszönöm a tanácsokat a megoldást valószínűleg csak 1 woodoo pap tudná megmondani, ugyanis a probléma ahogyan keletkezett, úgy meg is szünt.
''Lehet, hogy 1 mágneses érpár alatt van a monitorom'' :)))))))))
A végéával minden rendben vagyon. Az xp nem ismeri el kompatibilisnek, ettől függetlenül minden tökéletesen fut.
Köszönöm a hozzászólásotokat, ötleteiteket.
Uff. -
Esetleg próbáld ki hogy lepusztítod az asztalt, ha nem jön be akkor másik VGA, de ezt már tanácsolták.:DD(szerintem tuti VGA)
Ja és nekem volt olyan, mikor kollégiumban laktam hogy vibrált a vadi új LG 775Ft moncsim képe, aztán mikor másik szobába költöztem megszünt.. -
bigboss
csendes tag
Köszönöm az építô jellegû hozzászólásokat!
Igaz, hogy ''csak'' lelkes ujonc vagyok, de nekem ez a fórum: beltenyészetnek tûnik.
Bocs. -
bigboss
csendes tag
Ufi!
Szokatlan hibát észleltem a monitoromon. (Samsung syncmaster 959NF másfél éves, elvileg van még rajta gari, de nem szivesen cipelem el szervízbe.)
Olyat csinál, mint egy régi televíziók amikor nincs pontosan ráhangolva egy csatornára. Vizszintes csíkok futkároznak hol föl, hol le. Néha gyorsabban, néha pedig fél órákra tökéletes. Degasus nem segít. Kicsit zsúfolt az asztalom, a monitor mellet van 3 hangfal, 1 lézernyomtató, és 30 centire egy másik 19''-os monitor. Régebben nem volt ilyen gondom, feltételezem nem a mágneses térrel van a probléma. Nem régen cserélem le a videókártyámat egy gef4ti4200-re. Másfél éves darab, anno behalt a ventije, de még garanciában kicsrélték.
Ujabban csontáfagyok játékok közben. Amikor nem fagy csontá akkor valami: nem tudta kirajzolni a mittudoménmit hibaüzenet jelenik meg. Frissitettem az illesztő ezközöket, de a probléma még mindíg fenn áll.
Várom segítségeteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest