- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
bigboss
csendes tag
Ufi!
Köszönöm a tanácsokat a megoldást valószínűleg csak 1 woodoo pap tudná megmondani, ugyanis a probléma ahogyan keletkezett, úgy meg is szünt.
''Lehet, hogy 1 mágneses érpár alatt van a monitorom'' :)))))))))
A végéával minden rendben vagyon. Az xp nem ismeri el kompatibilisnek, ettől függetlenül minden tökéletesen fut.
Köszönöm a hozzászólásotokat, ötleteiteket.
Uff. -
Esetleg próbáld ki hogy lepusztítod az asztalt, ha nem jön be akkor másik VGA, de ezt már tanácsolták.:DD(szerintem tuti VGA)
Ja és nekem volt olyan, mikor kollégiumban laktam hogy vibrált a vadi új LG 775Ft moncsim képe, aztán mikor másik szobába költöztem megszünt.. -
bigboss
csendes tag
Köszönöm az építô jellegû hozzászólásokat!
Igaz, hogy ''csak'' lelkes ujonc vagyok, de nekem ez a fórum: beltenyészetnek tûnik.
Bocs. -
bigboss
csendes tag
Ufi!
Szokatlan hibát észleltem a monitoromon. (Samsung syncmaster 959NF másfél éves, elvileg van még rajta gari, de nem szivesen cipelem el szervízbe.)
Olyat csinál, mint egy régi televíziók amikor nincs pontosan ráhangolva egy csatornára. Vizszintes csíkok futkároznak hol föl, hol le. Néha gyorsabban, néha pedig fél órákra tökéletes. Degasus nem segít. Kicsit zsúfolt az asztalom, a monitor mellet van 3 hangfal, 1 lézernyomtató, és 30 centire egy másik 19''-os monitor. Régebben nem volt ilyen gondom, feltételezem nem a mágneses térrel van a probléma. Nem régen cserélem le a videókártyámat egy gef4ti4200-re. Másfél éves darab, anno behalt a ventije, de még garanciában kicsrélték.
Ujabban csontáfagyok játékok közben. Amikor nem fagy csontá akkor valami: nem tudta kirajzolni a mittudoménmit hibaüzenet jelenik meg. Frissitettem az illesztő ezközöket, de a probléma még mindíg fenn áll.
Várom segítségeteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest