- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
Az a gondom az egyik ismerősöm gépével, hogy nem müxik rendesen ( azaz sehogysem) a net.
Pontosabban a következő gond: van a gépben egy Conexant csipszetes SpeedCom PCI-os modem. Amikor felcssatlakozna a netre az alábbi jelszavakkal:
login:freeweb@freeweb.hu vagy matav
pass: freeweb vagy matav
behívószám: 06/51/301100 vagy 06/51/622622
kis idő múlva kiírja: Hibakód:777 a modem nem tud csatlakozni a távoli szgéphez vayg modemhez, mert az nem működik. Mindkettőnél!
Ha viszont ezt egy másik gépen próbálom akkor az tökéletesen felcsatlakozik.
Mi lehet a gond? Modembeállítás? ( nem hallok tárcsahangot sem amikor tárcsázik!) Hol kell akkor rendesen beállítani?
Segítsetek ha tudtok! Előre is köszönöm.
Ja a gép egy Epox 8KTA+, 700 Duron, 128 Ram, S3 Savage 4 VGA, 20 GB-os winyó.Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
LK
addikt
Nekem is volt ilyen problémám.Én leszedtem a driver frissítését,és abban le van írva hogy miként frissíts(nfo v. valami ilyesmiben nem a szokásos módon).Nálam oprendszer csere miatt volt. Vagy telepíts újra.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Vezérlőpult/rendszer/hardver profil/modem.Properties-ben állíthatsz a dolgokon.Nézd meg milyen beállításokkal megy a másik gép.Egyébként részletesebben kéne leírni ezt.Op rendszer,mit csináltatok eddig stb...
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Biriboyka
senior tag
Szóval az Op rendszer az Xp. Ez feletelepített valami Best Data Fax modem-et amit fel tudtam frissíteni egy HPCI vagy valami hasonlóra. Igaz nem volt digitálisan aláírva. Aztán beütöttem a behívószámot, logint és a passt ( persze ezt az új kapcsolat létrehozásánál ) majd a tűzfalat kikapcsoltam és go, de hát akkor jöttek a bajok.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
LK
addikt
Nem best data fax modemre kell beállítani.Ne bízd a windowsra a beállítását.V-mi Generic modem nekem.Keress rá valahol pontosabban.Szerintem tuti a driverrel van a baj.Nem ezt kell felrakni,hanem eredetit(connexant).Google-be keress rá.
-
Biriboyka
senior tag
Szerintem is driver gond lehet. Vagy valami beállítás estleg valami más hiba
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
Senki? Még mindig nem javult meg!
-
ekito
csendes tag
Teljesen ugyanez a problémám nekem is. Modem Conexat, stb. Win 98 alatt tökéletesen működött, Xp telepítése után meghalt. 3 drivert próbáltam ki, alapból Best Data Fax, alatta Generic, utána telepítőlemezéről azt amivel win 98-on tökéletesen ment. A rendszer elfogadta mindegyiket, nem írt ki ütközést stb. Sajna egyáltalán nem tárcsáz. Szerintem nem driver a baj. De akkor mi lehet?
-
Biriboyka
senior tag
Ekito!
AMD-s a rendszered? nekem az és sejtésem szerint azért nem müxik!Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Elrood
őstag
Semmi köze ahhoz, hogy AMD-s, illetve Inteles gép.
A Conexant chip és a WinXP együttes hibája. Conexant oldalán szó van erről, és adnak saját ''javító drivert''. Tesómnál is ez volt a probléma.
Talán ez segít (nem tudom milyen conexant chip van a tiéden, de talán használ):
http://www.hszk.bme.hu/~ma506/conexant.zip
Bővebben: link''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Na, valami eredmény? Nem fog örökké ott maradni az a .zip a szerveren.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Hamarosan törlöm azt a zip-t, tehát akinek problémája volt, az gyorsan szedje le.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
ekito
csendes tag
Kicseréltem a Connexant-ot egy másik, ráadásul régebbi 56k-s modemre, ha jól emlékszem generic, azóta tökéletesen működik. Szerintem is az Xp driverei nem képesek működetetni. Egyébként celeron gép volt.
-
Bibby
addikt
Volna egy probléma egy ismerős gépével.Nem tud a netre csatlakozni,mert tárcsázási hang sincs egyáltalán,nem csinál semmit a gép ha tárcsázásra kattint.
Ez mitől lehet?a kábel jó,telefonnal lett próbálva.Ελευθερια η θανατος
-
steve@prhw
őstag
A modem után kötöttétek a telefont, és úgy is volt tárcsahang?
Futottam már bele olyan modembe, amelyik nem ''engedte át'' a jelet, tárcsahangot nem kapott se a win, se az utána bekötött készülék..
Azt csak offban kérdezem, hogy ugye a line aljzatban van a telefonvonal csatija...''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
Matyirazzi
csendes tag
Nekem a netem elég különöset csinál. Általában amikor netezek megszakad. De már kiderítettem hogy a csatlakozoval van a gond
Szeretem a SAJTOT XD
-
djtoomi
addikt
válasz Matyirazzi #19 üzenetére
Hát erre nagy szükség volt, ha azzal van gond, cseréld ki.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest