Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HalasKYO

aktív tag

Cs tom hogy ilyen topik má vagyon de csak külön kölün uhogy előre is bocs az öszegzésé!! :R

Nah amiről szo leene nekem a nyár végén lesz egy amdx2 m meg .... házam sajna nincs pénz de havertol lesz egy AT-s szerver ház namost nekem ebbe kéne beleférnem ha lehet designosan hütötten és csinosan :))
    Ötleteket várok a ház sajna még nincs nálam de ha lesz ako rakok fel infokat/képeket
    a vizhütés egy asetek waterchill extreme má itt csücsül a gép melet de nem megy bele mert nem szereti a 775 öt :Y de majd 939 re kell ugyis nos a radi fel a tetőbe ( belölről )
    hogy azé szép is legyen az előlapot meg szeretném frankora csinálni de !!!!
    ANNYI problémám volna hogy az előlapot vagy fábol megbarkácsolom szépen vagy pedig a gyárit alakitom át nahmost ahoz ugye kellene nekem az a csodapaszta az a gletttanyag amivel lehet pöpecen glettelni a müanyagot megköt csiszol és fest azt szebb mint ujj korban nos ez mi is mi a neve és hol lehet kapni sopronba vagy ha vkinek van és soproni és esetleg van enki eladó ako szivesen fanyalodnék egy köcsögből glettelni vele :))
    nos a hátlap megint érdekes ugye hogy hogy is mekkora meg stb ilyen infokat is várnék aki csinált má ilyent azt kérem szépen hogy folyamodjék hozzávakkantani a témához esetleg kép/méretekkel is előre is köcc illetve hangtalanitás is néne be kéne fogni a kicsike pofájt:D uhogy ötletekkel meg az elado gépemhe is hozzávakkanthattok ha vkinek kell :
    ASUS P5WD2 Premium ....
    Intel640 es 3.2 .... kevésbé melegszik a gyári hütövel mint a 630 as nem tom mié és nem rézmegos a hütöje se!!!!
    2x512 RAM 667 Mhz es az egész mondjuk 95k ban fájna ha valaki meg tod tőle szabaditani azt megkjöszönöm decemberi van mindenere gari!!!

Új hozzászólás Aktív témák