Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
imibogyo #1224 üzenetére
Szóval én azt az irányt tartom jónak, hogy legyen kicsit nagyobb a ház, de minden fontosabb alkatrész férjen el házon belül.
Ezzel egyetértek, de láttad te már HookR littlebig házát ?Azt látom, hogy az emberek egyre kisebb gépeket vesznek/építenek, de közben egyre több külső dolog kerül a ház mellé ... Akkor mit is nyer ezzel a miniatürizálási lázzal? Na én ezért érzem azt, hogy legyen inkább picit nagyobb, de férjen bele minden, mint hogy egy újabb dobozkával bővüljön a repertoár.
Pontosan így van egyébként, én is sokáig tervezgettem ITX konfigot, aztán olvasgatva az ITX topikot, látva a sok "szenvedést" (melegszik, hangos, sok a kábel, nem fér el, stb...) most már ott tartanak, hogy VGA riser kell, és bevallom én is gondolkoztam ilyen házakon (csak elméletben, mielőtt lecsösznétek, hogy miért nem raktam be ide a terveket
) de végülis elvetettem az ötletet. Egyszerűen - nekem - nem éri meg a sok kínlódás, hogy 2-3 centivel kisebb legyen a gépház, esetleg hangosabb legyen...stb.
Egy jól megtervezett mATX kuckóm van, csak be kellene fejeznem, oké ez relatíve elég nagy (hxszxm: 320x300x280), de elfér benne minden kényelmesen, ATX táp. 2x3,5 és 1x2,5 meghajtó, és még akár egy slimODD is. (ezt viszont ki fogom hagyni a véglegesből, mert annyira ritkán használom. Majd lesz neki egy egyedi külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Last Epoch
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest