- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
A jó kis Rakéta porszívó!
De rég láttam ilyet élőben. Amikor megvettem a Parkside PNTS 1300-at akkor pont nekem is a régi Rakéta porszívó jutott eszembe. Emlékeztem rá, hogy azon is volt fújás funkció.
A normál kompresszorokat azért nem támogatom, mert víz, vagy olaj jöhet a levegővel együtt. Igen, tudom, vannak szűrők, amivel ez kiküszöbölhető. Az már egy komolyabb és drágább rendszer.
-
A Sonoff még a 2020-as Skoda Scala távirányítóját is meg tudja tanulni, kétlem, hogy ennél bármi bonyolultabb lenne, amit kimondottan erre készítenek. (Sajnos a KESSY-s 2022-es Octavia már egyáltalán nem használ 433-at, de ha tudna, akkor még mindig a kocsikulccsal kapcsolnám a kerti világítást)
-
Czimby
addikt
Köszi ez tényleg jónak néz ki.
Azon gondolkodok hogy lenne jobb 1db ilyen 2 távirányítóval,
vagy a meglevő kapcsoló mellé ezt bekötni és akkor csak 1 táv kell.
Tehát, hogy fizikailag hol helyezzem el, a kapcsoló fölött, vagy a világítótestnél.
Itt is mindenképp kell egy nullát behúzni(ahogy razorbenke92 is írta), meg kell néznem, hogy egyszerűbb a dolog. -
Sz.L.
aktív tag
-
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest