Új hozzászólás Aktív témák
-
A képen a jobb felső nyílást lezártam volna inkább, és az első 3 be, hátsó és bal felső ki, összehangolt légszállítással jó lehetne.
A jobb felső nyílással az a bajom, hogy túl szabad az első beáramló nyomásra. A megjáratott levegő hatékony hűtés nélkül ki is megy ott. Ha pedig befelé fúj, akkor bekeveri fentről a meleg kiáramló levegőt. -
MrDerekas
addikt
Elől, alul be, hátul, fent ki. Arra érdemes figyelni, hogy a befújó ventik több levegőt vigyenek, mint az elszívók. (Azonos levegőmennyiségnél már jó vagy, de ha az elszívó csak egy picit több levegőt szállít el, mint a befújók összese, akkor alacsony nyomású hűtésrendszered lesz, ami nagyon rossz hatásfokú. Mivel a hűtőközeg a levegő, alacsony nyomáson ritkább ugye, ergo kevesebb hőt tud elszállítani.) Az alaplap bios-ától függg, kell-e külön progi a hűtéshez. (Sztem nem) Nem néztem a lap manual-ját, de valószínű, hogy két CHA FAN (1 és 2) venti csati van a lapon. Ekkor a biosban kell úgy beállítani, hogy a befújók egyel nagyobb Level-re legyenek állítva, mint az elszívók. Ezeket a szinteket, meg majd tapasztalás útján lehet finomhangolni. (Idle és terhelés, zaj és teljesítmény összefüggésben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest