- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Kernel
üzenetére
Ha van egy kisülésed, mondjuk a parkettáról, szőnyegről vagy ülésről a GND felé, az elvezetődik és nem okoz semmi gondot.
Mondjuk pont nem feltetlen, erosen fugg a GND kor adott pontbeli ellenallasatol es attol, hogy ott milyen alkatreszek vannak. Pl. femhaznal nem problema, de egy kulso usbs eszkoz eseten mar nem feltetlen, ahol csak azon a csodas 18-as AWG-s vezeteken kapja meg a foldet.
-
-Solt-
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
Számomra teljesen fekete lyuk az elektromosság, de józan paraszti ésszel (már amennyi ebből a rendelkezésemre áll) én is arra gondolok, hogy maga a kormány bázis volt a hibás, mert,
- a cockpit pár hete már kész van és ezalatt vígan használtam gond nélkül, gondolom elektromos probléma esetén hamarabb jelentkeztek volna a nyűgök
- más kiegészítő is van a cockpiten, annak nem lett baja
- miután a második tönkrement, kihúztam a gépből az USB kábelét és ekkor a kábel végén a csatlakozó megcsípet, vagyis szerintem a bázis felől érkezett plusz feszültség, ez pedig nem normális dolog.Ezek ellenére gyanús, hogy a második is pont ugyanúgy romlott el mint az első, ráadásul alig egy óra használat alatt. A közös pont a két eset között a számítógép és annak azonos USB portja, a cockpit, illetve egy friss firmware amit mindkettőre feltettem. Utóbbit talán kizárnám, mert akkor másnál is jelentkeztek volna problémák, viszont sehol nem olvastam gondokat... Szétszedni értelemszerűen nem lehet, mert akkor bukom a garanciát, viszont a harmadikat nem merem elkérni az Amazontól, mert azt már ki nem magyarázom, ha a harmadik is bedöglik.
Az előző cockpitem is fémből volt, annyi volt a különbség, hogy annak nem volt kereke, csak egy vékonyabb "gumigyűrű" volt ráhúzva négy ponton, hogy ne csússzon a parkettán. Abban viszont soha nem tapasztaltam statikus kisülést, pedig annak az ülése tuti műszálas volt.
Szóval nem igazán tudom merre tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Battlefield 6
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest