- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Egér probléma
- Autóhifi
- Projektor topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18666 üzenetére
Amiket kipróbáltam, akkuról táplálás, gondolom ez is megteszi trafós táp helyett, hisz ez is "szűrt" áramot ad.
Lehúztam a TV boxról, ekkor még sercegősebb lett, szóval a TV box szűr némi zajt. Ha kihúztam a komplett jack kábelt az erősítőből akkor is zajos volt. Letekertem totál a potmétert akkor is sercegett. Rövidre zárni viszont nem teljesen értem, hogy hogy gondolod.Tudom nem akartad fikázni, én viszont fikáztam. Persze semmi bajom vele ilyen téren, hiszen direk low budget az egész "házimozi", és nem is akarnék rá költeni, csak hangsúlyoztam, hogy olcsó minőségűek az eszközök.
Igazából alapjáraton semmi bajom vele, még akkor se ha nem megy semmi hang, csak akkor van gond, ha este filmezek, és halkra veszem, ilyenkor valahogy sokkal jobban kihallatszóik a sercegés.Valószínű lehet árnyékolni kell, bizonyos pozícióban, főleg ha hozzáérek valahol változik a sercegés, néha halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Haditechnika, harcászat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest