- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci
üzenetére
Amiket kipróbáltam, akkuról táplálás, gondolom ez is megteszi trafós táp helyett, hisz ez is "szűrt" áramot ad.
Lehúztam a TV boxról, ekkor még sercegősebb lett, szóval a TV box szűr némi zajt. Ha kihúztam a komplett jack kábelt az erősítőből akkor is zajos volt. Letekertem totál a potmétert akkor is sercegett. Rövidre zárni viszont nem teljesen értem, hogy hogy gondolod.Tudom nem akartad fikázni, én viszont fikáztam. Persze semmi bajom vele ilyen téren, hiszen direk low budget az egész "házimozi", és nem is akarnék rá költeni, csak hangsúlyoztam, hogy olcsó minőségűek az eszközök.
Igazából alapjáraton semmi bajom vele, még akkor se ha nem megy semmi hang, csak akkor van gond, ha este filmezek, és halkra veszem, ilyenkor valahogy sokkal jobban kihallatszóik a sercegés.Valószínű lehet árnyékolni kell, bizonyos pozícióban, főleg ha hozzáérek valahol változik a sercegés, néha halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest