- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Lompos48 #15805 üzenetére
Értem,csak ha kiderül hogy még sok ezret lehetne költeni rá,akkor neki sem állok.. Nagyon vészesnek tűnik amit a képen látsz?
De mindegy végül is, mondhatsz tippet is,meg akkor esetleg hogy az eddigiek alapján minek essek neki méregetni a végtranzisztorok után. Kondit pl gondolom nem lehet multiméterrel kimérni.Kezdek kételkedni a dologban,hogy ebből még jó erősítő lesz, főleg hogy eddig még az előlapon lévő led jelzők hülyüléséről nem beszéltem.. Van egye rajta egy 7 / 150W kapcsoló,a meghibásodás előttig csak annyit változtatott,hogy az egyik oldalt kisebb hangnak jelezte ha átkapcsoltam,ugye ez sem normális, de mióta az egyik fele nem szól,7W állásban a halott (jobb) oldal LED-ei folyamatosan maxon világítanak.. De ez mondjuk nem érdekelne, csak hogy szóljon úgy mit "újkorában", csak gondoltam megemlítem ezt is,hátha összefüggnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest